Als je je afvraagt ​​wat ADS is in Call of Duty Modern Warfare 2, dan heb je waarschijnlijk 50 kills geprobeerd in ADS met de M4. Of je hebt het ergens anders in de instellingen of een andere uitdaging gezien en weet niet zeker wat het eigenlijk betekent. ADS staat voor Aim Down Sight, een standaard acroniem dat wordt gebruikt in Modern Warfare 2 en vele andere shooters, en het betekent in feite dat je door de reikwijdte van je wapen kijkt in plaats van vanuit de heup te schieten.

Dus waarom heb je ADS nodig in Call of Duty? De belangrijkste reden om het te gebruiken is nauwkeurigheid, omdat je veel minder kogels krijgt terwijl je naar beneden richt.. Er zijn ook bepaalde uitdagingen waarvoor je zicht moet richten om je voortgang te laten tellen, dus hier is alles wat je moet weten over ADS in Modern Warfare 2.

Hoe ADS te gebruiken in Call of Duty Modern Warfare 2

Voor ADS in Call of Duty Modern Warfare 2, hoef je alleen maar de richttrigger ingedrukt te houden, die standaard is ingesteld als L2/LT op je controller. Dit zal je reikwijdte vergroten en je in staat stellen om naar beneden te richten, zodat je je op vijanden kunt richten of een beter zicht krijgt op het gebied dat je bestrijkt. De standaardinstelling is om die trigger ingedrukt te houden om ADS in te voeren en vervolgens los te laten om terug te keren naar de normale weergave, hoewel je je Aim Down Sight-gedrag in de controllerinstellingen onder Gameplay kunt wijzigen om in plaats daarvan met de trigger te schakelen. Als je te maken krijgt met uitdagingen zoals 50 kills krijgen terwijl je ADS met de M4 in Modern Warfare 2 gebruikt, zorg er dan voor dat je het zicht naar beneden richt wanneer je met vijanden in aanraking komt, want alle hipfire-moorden die je krijgt, tellen niet mee en zullen alleen maar de tijd verlengen het kost je om die opdracht te wissen.Geef een antwoord