Apex Legends seizoen 15 patch notes vrijgegeven, onthullende veranderingen die komen naar seizoen 15. Helaas is er geen nieuw wapen en geen legende buffs en nerfs, maar aanpasbare gezondheidsitems komen naar Apex Legends.

Hoe werken stickers in Apex Legends?

Spelers kunnen stickers verzamelen om op genezingsitems te plakken. Tijdens genezing in de game worden stickers weergegeven op spuiten, med-kits, schildbatterijen, schildcellen en Phoenix-kits en kunnen ze worden aangepast in de gamelobby. Tijdens seizoen 14 werden genezingsanimaties aangepast, waardoor de plek voor stickers beter zichtbaar werd tijdens het genezen. Er zullen stickers beschikbaar zijn om te verzamelen van Battle Passes, Apex Packs en mogelijk evenementbeloningen.

14 stickers worden aan het begin van seizoen 15 uitgebracht en kunnen worden gekocht in een thematisch stickerpakket dat gegarandeerd één nieuwe sticker garandeert. Stickers bevatten cartoonafbeeldingen van legendes, Apex-logo’s en meer.

De toevoeging van stickers kan voor sommigen opwindend zijn, maar veel fans zijn teleurgesteld over het gebrek aan gameplay-veranderingen in seizoen 15. Fans zijn gefrustreerd over cosmetische items zoals stickers die voorrang krijgen boven gameplay-veranderingen zoals legende-buffs en nerfs, of wapentoevoegingen of -wijzigingen. Er zijn echter nog steeds substantiële veranderingen in seizoen 15, waaronder de nieuwe legende Catalyst en de nieuwe kaart Broken Moon.

Ga voor meer informatie over Apex Legends naar Login-verificatie inschakelen in Apex Legends op Volsiz.Geef een antwoord