Hop-Ups en verschillende bijlagen in Apex Legends versterken het potentieel van een wapen, en in de loop van het jaar hebben spelers grote rotaties voor deze uitrusting gezien. De Anvil Receiver is een gouden Hop-Up die kan worden uitgerust met de R-301 en VK-47 Flatline Assault Rifles. Deze Hop-Up keert terug naar Apex Legends in seizoen 15, en fans zijn verheugd om te zien hoe dit de single-fire AR-meta in de game zal voortbrengen. Hier is alles wat je moet weten over de terugkeer van de Anvil Receiver in Apex Legends seizoen 15.

Hoe de aambeeldontvanger in Apex Legends te krijgen

De aambeeldontvanger is een buitengewoon krachtige hop-up die de semi-automatische vuurmodusschade voor de R-301 en VK-47 Flatline verhoogt. De aambeeldontvanger kan worden verkregen uit grondbuit en kan ook worden gemaakt met de replicator. Door de verhoogde schade kunnen spelers een tegenstander verslaan met slechts een paar kogels.

De Anvil Receiver is bijna een jaar geleden uit de game verwijderd en de terugkeer in seizoen 15 betekent zeker dat de single-fire-meta weer populair zal worden voor twee van de beste Assault Rifles in de game. De officiële blog van Respawn vermeldt geen wijzigingen aan deze Hop-Up, en de volgende tabel toont de toename van de schade met dit hulpstuk.

Wapen Schade per schot Schade per schot met aambeeldontvanger uitgerust
VK-47 Flatline Hoofd – 38
Lichaam – 19
Benen – 14
Hoofd – 86
Lichaam – 43
Benen – 39
R-301 Hoofd – 28
Lichaam – 14
Benen – 14
Hoofd – 70
Lichaam – 35
Benen – 32

Spelers met een doorgewinterde triggervinger zullen het gemakkelijker vinden om de R-301 en VK-47 Flatline in single-fire-modus te schieten. Een ideale methode is om tussen de gevechten te wisselen tussen automatisch en enkel vuur om het meeste uit de aambeeldontvanger te halen. Bij gevechten over grotere afstanden raden we aan om de 2x HCOG Bruiser of 2x-4x Variable AOG of de 3x HCOG Ranger te gebruiken.

Vraagt ​​u zich af wat de start- en einddatums zijn voor elk Apex Legends-seizoen? Bekijk alle begin- en einddatums van het Apex Legends-seizoen op Volsiz.Geef een antwoord