Bayonetta 3 is een spel dat een perfecte mix is ​​van zowel het actie- als het avonturengenre. Deze game boordevol actie is een van de beste games die er op dit moment zijn en is momenteel de favoriet van de fans. Tussen het spel door, zowel tijdens de tussenfilmpjes als tijdens de missies, spreken de personages hun stemlijnen uit. Er is een kans dat u niet tevreden bent met de stemtaal die de personages spreken, en daarom wilt u deze misschien wijzigen. Maar is er echt een manier om de stemtaal van de personages in het spel te veranderen? Het antwoord op deze vraag is een groot ‘JA’! Als u een van de spelers bent die de stemtaal in Bayonetta 3 niet kunnen wijzigen, zijn we hier om u te helpen met onze gids die beschrijft hoe u dit kunt doen.

Bayonetta 3: Hoe verander ik de stemtaal?

Spraaktaal wijzigen is geen moeilijke taak. Bayonetta 3 is een van die games die gamers de mogelijkheid biedt om de stemtaal (uit een aantal beschikbare opties) naar keuze te kiezen. Volg hiervoor de gegeven stappen.

Eerst moet je naar het hoofdstukselectiescherm gaan. Zodra je op het Chapter Select-scherm bent, druk je op de ‘+’-knop op je Switch. Nadat u op ‘+’ heeft gedrukt, ziet u het menu op uw scherm. Selecteer hier ‘Opties’. Vervolgens moet u naar het gedeelte ‘Geluid’ navigeren door naar wens op ‘L’ of ‘R’ te drukken. Vervolgens kunt u met behulp van de D-pad de stemtaal van het spel wijzigen in de taal van uw keuze (u kunt alleen kiezen uit de beschikbare keuzes). Hierna zul je de stem van de personages ervaren in de taal die je hebt gekozen, nadat je het spel hebt gestart vanaf het meest recente checkpoint.

Merk op dat er in Bayonetta 3 slechts 2 talen zijn waaruit u kunt kiezen: Engels en Japans. Een goed nieuws is dat je de mogelijkheid hebt om ondertitels van een andere taal te kiezen dan degene die je hebt gekozen als je spraaktaal. Op deze manier kun je het spel ervaren in de stemtaal van jouw keuze, terwijl je tegelijkertijd alles kunt verstaan ​​wat de personages zeggen met behulp van ondertitels in de taal die je goed verstaat. Anders dan dit, kunt u ook andere geluidsgerelateerde instellingen wijzigen in het menu ‘Geluid’. U kunt het volume van de geluidseffecten, het geluid van de achtergrondmuziek en het geluid van stemmen van de personages wijzigen.Geef een reactie