In Modern Warfare 2 kunnen spelers experimenteren met verschillende wapens om een ​​uitrusting te creëren die aan hun speelstijlvereisten voldoet. Als je stijl is om vijanden op afstand te onderdrukken, kun je bijna niet fout gaan met het Kastov 545 Assault Rifle. Dit wapen vuurt kleinere rondes van 5,45 mm af, wat zorgt voor meer controle tijdens langdurig vuren. Het beschikt ook over een hoge vuursnelheid die vijanden in een fractie van een seconde kan uitschakelen. Het volgende is de beste Kastov 545-uitrusting in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 beste Kastov 545-bijlagen

De Kastov 545 is een Assault Rifle die kan worden gebruikt in gevechten op middellange tot lange afstand. Vanwege de hoge schade en vuursnelheid is het een van de beste Assault Rifles in Modern Warfare 2. Wat betreft bijlagen, moeten spelers zich concentreren op het vergroten van de mobiliteit

 • Vat: BR209 Vat
 • Achtergreep: Ivanov ST-70 Grip
 • Laser: FSS OLE-V-laser
 • Voorraad: KSTV-RPK Fabriek
 • Snuit: FSS Covert V

De bovenstaande bijlagen zijn gericht op het verbeteren van de ADS-snelheid en Sprint-to-Fire-tijden, waardoor je reactiesnelheid in het spel effectief wordt verhoogd. Omdat de Kastov 545 al een goed bereik heeft, is het het beste om de bediening te verbeteren voor ontmoetingen van dichtbij. Indien nodig kan men de achtergreep verwisselen voor een grotere 60 Round Mag, maar dit gaat ten koste van mobiliteit en handling.

Modern Warfare 2 beste Kastov 545-uitrusting

Afgezien van bijlagen, kun je het potentieel van een wapen echt maximaal benutten door op de juiste manier gebruik te maken van Perks, Field Upgrades en throwables. Dit zijn de beste uitrustingen om te gebruiken in je Kastov 545-uitrusting in Call of Duty: Modern Warfare 2.

 • Tactisch: flitsgranaat
 • Dodelijk: Semtex
 • Perk-pakket
 • Basisvoordelen: Battle Hardened en Scavenger
 • Bonusvoordeel: snelle handen
 • Ultiem voordeel: snelle oplossing
 • Veldupgrade: Munitiedoos of Dode Stilte

Vraag je je af hoe je alle Operator-skins in Modern Warfare 2 kunt ontgrendelen? Bekijk alle Modern Warfare 2 Operator Skins Volledige lijst, hier op Volsiz.Geef een antwoord