Call of Duty Modern Warfare heeft een gevarieerd aanbod aan wapens die spelers kunnen ontgrendelen, en je kunt ze uitrusten met unieke hulpstukken voor een efficiënte klasopstelling. Het Lachmann-762 Battle Rifle dat bij het Lachmann & Meer Platform hoort en kan worden ontgrendeld door level 16 in het spel te bereiken. Vooruitgang met dit wapen ontgrendelt ook de Lachmann-556 en LM-S, twee krachtige wapens in hun categorie. Dit is de beste uitrusting van Lachmann-762 in Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 beste Lachmann-762 klasse build

De Lachmann-762 is een van de wapens in het Lachmann & Meer Platform, wat betekent dat hij bijlagen deelt met andere wapens. Dit wapen heeft 19 voortgangsniveaus en we raden aan om ze snel te ontgrendelen om de wapenafstemming te krijgen. Elk magazijn heeft 20 kogels en je kunt wisselen tussen enkele en automatische schietstanden. De Lachmann-762 heeft een buitengewoon slechte terugslagcontrole, maar heeft een hoge schade- en vuursnelheid. Dit zijn de beste hulpstukken om met de Lachmann-76. te gebruiken

 • Loop: 15,9″ Lachmann RAPP vat
 • Snuit: Polarfire-S
 • Onderloop: Schlager Tango
 • Achtergreep: Lachmann TCG-10
 • Voorraad: FT mobiele voorraad

De bovenstaande bijlagen waren bedoeld om de terugslagcontrole te verbeteren en tegelijkertijd mobiliteit en handling te compenseren. De Lachmann RAPP-loop van 15,9 inch is het beste hulpstuk voor dit wapen, omdat het de schade, het bereik, de nauwkeurigheid en de terugslagcontrole radicaal verbetert. Spelers kunnen ook een optiek toevoegen in plaats van de standaard of de achterste handgreep voor een beter zicht.

Modern Warfare 2 beste Lachmann-762 uitrusting

Zodra je alle vijf bijlagen aan het wapen hebt uitgerust, moeten spelers de uitrusting voltooien door andere benodigdheden te selecteren. Je moet een uitrusting bouwen die zowel op lange als korte afstand effectief kan zijn. Secundair wapen uitrusten, unieke Killstreaks, Lethal, Tactical, Field Upgrades en Perks selecteren. De Lachmann-762 is een gevechtsgeweer en we raden aan om een ​​SMG of een Shotgun als secundair wapen te dragen.

 • Primair: Lachmann-762
 • Secundair: Fennec 45
 • Tactisch: Schokstok
 • Lethal: Proximity Mine
 • Perk-pakket
 • Basisvoordelen: overkill en dubbele tijd
 • Bonusvoordeel: snelle handen
 • Ultiem voordeel: geest of overlevende
 • Veldupgrade: inklapbare hoes

Lukt het niet om in te loggen op Modern Warfare 2? Bekijk het probleem MW2 ‘blijft crashen op pc, PS5 en Xbox’ oplossen op Volsiz.Geef een antwoord