Call of Duty Modern Warfare heeft een reeks wapens waaruit spelers kunnen kiezen, en elk van hen kan worden uitgerust met unieke hulpstukken om een ​​goede uitrusting en klasse-opstelling te bouwen. De PDSW 528 SMG wordt relatief snel ontgrendeld in het spel en je moet de bijlagen ontgrendelen door met het pistool een level omhoog te gaan. Dit is de beste PDSW 528-uitrusting in Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 beste PDSW 528-klasse build

De PDSW 528 is het enige wapen in het Tactique Verte Defense Platform. Spelers kennen dit wapen gewoonlijk als de P-90, en deze SMG heeft een hoge vuursnelheid met onberispelijke terugslagcontrole. Het heeft ook een hoge mobiliteit en handling, maar mist nauwkeurigheid en bereik. Elk magazijn heeft 50 kogels, wat betekent dat je minder vaak hoeft te herladen. Hier zijn de beste bijlagen om met de PDSW 528 te werken.

 • Vat: FTAC-serie IX 14.5″
 • Snuit: XTEN Razor Comp
 • Rail: Geïntegreerde Reflex Rail
 • Achterste greep: Stip-40-greep
 • Voorraad: CQB-voorraad

De bovenstaande bijlagen zijn gemaakt voor een run en gun-klasse-opstelling, waarbij je het team van de tegenstander aanvalt door snel te infiltreren. Hoewel het zich richt op bereik en mobiliteit, kun je een paar hulpstukken verwisselen om met dit wapen te experimenteren. Spelers kunnen bijvoorbeeld een Optic gebruiken voor een beter zicht en een groter tijdschrift met verschillende soorten munitie.

Modern Warfare 2 beste PDSW 528-uitrusting

Het toevoegen van alle vijf bijlagen aan het wapen maakt de volledige uitrusting niet compleet. Spelers moeten een uitrusting bouwen die alle aspecten van het spel omvat. Je moet een secundair wapen uitrusten en verschillende Killstreaks, Tactical, Lethal, Field Upgrades en Perks selecteren. De PDSW 528 is een volledig automatische SMG en we raden aan om een ​​Shotgun of AR als secundair wapen te nemen.

 • Primair: PDSW 528
 • Secundair: Fennec 45
 • Tactisch: Schokstok
 • Lethal: Proximity Mine
 • Perk-pakket
 • Basisvoordelen: Overkill en Battle Hardened
 • Bonusvoordeel: snelle handen
 • Ultiem voordeel: Survivor
 • Veldupgrade: onderdrukkingsmijn

Lukt het niet om in te loggen op Modern Warfare 2? Bekijk het probleem MW2 ‘blijft crashen op pc, PS5 en Xbox’ oplossen op Volsiz.Geef een antwoord