In Call of Duty Modern Warfare 2 kunnen spelers verschillende wapens ontgrendelen om de juiste uitrustingen en klassen te bouwen. Het maken van een uitrusting vereist meer dan alleen het uitrusten van vijf bijlagen voor je primaire wapen, en het is meer een allesomvattende aanpak. De Sakin MG38 is een van de eerste LMG’s die je in MW2 ontgrendelt, en het wordt een absoluut beest met de juiste hulpstukken. Dit is de beste Sakin MG38-uitrusting in Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 beste Sakin MG38-klasse build

De Sakin MG38 is een krachtige LMG met een hoge schade- en vuursnelheid, maar mist op de mobiliteitsafdeling. Sprinten met deze LMG kan een moeilijke keuze zijn, en het is ideaal om op bepaalde plekken met dit wapen te post-uppen. Houd er rekening mee dat sommige bijlagen de mobiliteit verder verminderen terwijl je een goede klasse voor dit wapen bouwt. We raden spelers aan om Weapon Tuning voor de Sakin MG38 zo snel mogelijk te ontgrendelen om verder te experimenteren met de bijlagen.

 • Vat: 355M HGS-55
 • Snuit: Tempus GH 50
 • Optiek: Cronen Mini Pro
 • Achtergreep: Bruen Q900 Grip Wrap
 • Voorraad: Cheetah STM

Modern Warfare 2 beste FFS Hurricane-uitrusting

Nadat je je Sakin MG38-uitrusting hebt ingesteld, moet je een secundair wapen, Tactical, Lethal en Perks selecteren. Killstreaks zijn geheel aan de voorkeur van de speler. De basisconfiguratie die u moet hebben, omvat een UAV-drone, kruisraket en SAE. Hier is de beste uitrusting voor de Sakin MG38 LMG.

 • Primair: Sakin MG38
 • Secundair:.50GS
 • Tactisch: Schokstok
 • Dodelijk: Thermiet
 • Perk-pakket
 • Basisvoordelen: Double Time en Battle Hardened
 • Bonusvoordeel: Hardline
 • Ultiem voordeel: overklokken
 • Veldupgrade: opblaasbare lokvogel of doodse stilte

Lukt het niet om in te loggen op Modern Warfare 2? Bekijk het probleem MW2 ‘blijft crashen op pc, PS5 en Xbox’ oplossen op Volsiz.

Geef een antwoord