In Call of Duty Modern Warfare 2 kunnen spelers unieke klassen voor verschillende wapens ontgrendelen en bouwen. De Vel 46 SMG is een van de eerste wapens die je in het spel krijgt, en als je weet welke hulpstukken je voor dit wapen moet uitrusten, kun je van dichtbij dodelijk worden. Deze SMG biedt een hoge mobiliteit met vuursnelheid, maar mist bereik en nauwkeurigheid. Dit is de beste Vel46-uitrusting in Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 beste Vel 46 klasse build

De Vel 46 SMG is standaard ontgrendeld en we raden spelers aan om dit wapen te verhogen om de wapenafstemming te ontgrendelen. Dit is een van de beste SMG’s in het spel en je moet het nog beter maken met de juiste bijlagen. De Vel 46 SMG heeft 29 voortgangsniveaus en spelers zullen bijlagen ontgrendelen door hoger te rangschikken. Dit zijn de beste hulpstukken voor de Vel 46 SMG.

 • Vat: Schlager RV-B
 • Onderloop: VX Pineapple
 • Optiek: Cronen Mini Red Dot
 • Achtergreep: ZLR-gevechtsgreep
 • Voorraad: LM Precision Stock

De bovenstaande bijlagen compenseren mobiliteit en handling, terwijl het bereik, de nauwkeurigheid en de terugslagcontrole radicaal worden verbeterd. Als u op zoek bent naar een meer ‘run and gun’-uitrusting, raden we u aan de loop en kolf te vervangen door snuit en laservizier.

Modern Warfare 2 beste Vel 46-uitrusting

Het uitrusten van vijf bijlagen aan een wapen voltooit geen uitrusting, omdat er verschillende andere dingen zijn die spelers moeten selecteren. Je hebt een goed secundair wapen nodig, samen met Lethal, Tactical, Perks, Field Upgrade en Killstreaks.

 • Primair: Vel 46
 • Secundair:.50GS
 • Tactisch: Schokstok
 • Dodelijk: Semtex
 • Perk-pakket
 • Basisvoordelen: Overkill en Battle Hardened
 • Bonusvoordeel: snelle handen
 • Ultiem voordeel: hoge waarschuwing
 • Veldupgrade: Trofeesysteem of Battle Rage

Lukt het niet om in te loggen op Modern Warfare 2? Bekijk het probleem MW2 ‘blijft crashen op pc, PS5 en Xbox’ oplossen op Volsiz.Geef een antwoord