Een van de grootste namen in de game-nieuwsindustrie is Nibellion. Deze Twitter-gebruiker rapporteerde met ongelooflijke snelheid over gamenieuws en bood meestal een niet-bevooroordeeld standpunt. Helaas hebben ze per 31 oktober 2022 gemeld dat ze geen gamingnieuws meer zullen melden.

Nibellion was productief in de gaming-nieuwsindustrie, met hun account als de nummer vier trending zoekopdracht op Twitter nadat ze hun vertrek hadden aangekondigd. Nibellion rapporteerde gratis en in zijn eigen tijd gamenieuws en richtte kort voordat hij de industrie verliet een Patreon op. Nu deze outlet niet langer beschikbaar is, vraag je je misschien af ​​wat de beste alternatieven zijn op Twitter voor gamingnieuws.

Wario64

Wario64 is een andere bekende uitlaatklep voor gamingnieuws op Twitter. Hoewel Wario64 verschillende gamenieuws plaatst, plaatsen ze ook tal van deals binnen de game-industrie over hardware, software, verkoop en meer.

Okami-spellen

Okami Games  werkt op dezelfde manier als Nibellion, waarbij vaak dezelfde inhoud wordt gepost en gerapporteerd. Okami Games heeft van tijd tot tijd een persoonlijkere kijk op wat ze rapporteren, iets anders dan Nibellion, die voornamelijk alleen rapporteert.

Benji-verkoop

Een andere Twitter-gebruiker die op dezelfde manier post als Nibellion is Benji-Sales. U zult waarschijnlijk merken dat Benji-Sales een meer analytische en gegevensgestuurde nieuwsfeed heeft, maar u kunt zeker op de hoogte blijven van alles wat met gamen te maken heeft door ze te volgen.

Zhuge

ZhugeEx  is een andere bron van gamingnieuws, hoewel ze zich meer op Aziatische markten richten, met name China. Toch posten ze vaak waardevolle informatie met betrekking tot gamen en kunnen ze nieuwsupdates geven over stukken die je misschien mist.

Shinobi602

Ten slotte zou Shinobi602 een andere uitlaatklep voor gamingnieuws zijn. Naast het rapporteren en plaatsen van game-gerelateerd nieuws, werkt Shinobi602 ook als game-ontwikkelaar, dus je kunt ook updates ontvangen over projecten waaraan ze werken.

Ga voor meer informatie over gamen naar Hoe verwijder je een Discord-overlay en hoeveel zijn Twitch Bits waard? op Volsiz.Geef een antwoord