In Call of Duty Modern Warfare 2 ontgrendelen spelers verschillende wapens, uitrusting, voordelen en andere benodigdheden door te levelen. Weten welke dodelijke en tactische uitrusting het beste bij je wapens en extra’s past, maakt een enorm verschil in gevechten. Er zijn 19 dodelijke en tactische uitrustingen in het spel. Spelers kunnen ze ontgrendelen en uitproberen om te zien welke bij hun speelstijl past. Dit zijn de beste uitrustingen in Modern Warfare 2 en hoe je ze kunt ontgrendelen.

Hoe ontgrendel je alle dodelijke en tactische uitrusting in Modern Warfare 2?

Hoewel sommige Lethal- en Tactical-uitrusting standaard beschikbaar zijn, moet je de andere ontgrendelen. Door te levelen en verder te komen in het spel, wordt de uitrusting ontgrendeld. Zorg ervoor dat je de beste in je uitrusting hebt om de tegenstanders een stap voor te blijven. Hier leest u hoe u alle Lethal- en Tactical-uitrusting kunt ontgrendelen.

Apparatuur Categorie Ontgrendelvereiste:
Flitsgranaat Tactische uitrusting Standaard ontgrendelen
Schokstok Tactische uitrusting Standaard ontgrendelen
Rookgranaat Tactische uitrusting Bereik niveau 10
Schok granaat Tactische uitrusting Bereik niveau 15
lokgranaat Tactische uitrusting Bereik niveau 19
Spotter-scope Tactische uitrusting Bereik niveau 16
Wij weten Tactische uitrusting Bereik niveau 29
Hartslagsensor Tactische uitrusting Bereik niveau 40
Momentopname granaat Tactische uitrusting Bereik niveau 46
Traangas Tactische uitrusting Bereik niveau 33
Frag granaat Dodelijke uitrusting Standaard ontgrendelen
Nabijheidsmijn Dodelijke uitrusting Standaard ontgrendelen
Boor kosten Dodelijke uitrusting Bereik niveau 7
Molotov cocktail Dodelijke uitrusting Bereik niveau 17
Semtex Dodelijke uitrusting Bereik niveau 20
C4 Dodelijke uitrusting Bereik niveau 23
Claymore Dodelijke uitrusting Bereik niveau 25
Thermiet Dodelijke uitrusting Bereik niveau 36
werpmes Dodelijke uitrusting Bereik niveau 54

Beste dodelijke en tactische uitrusting om te gebruiken in MW2

Schokstok

De Shock Stick is de beste dodelijke uitrusting om te gebruiken in Call of Duty Modern Warfare 2. Dit elektrische apparaat plakt aan het oppervlak, vernietigt uitrusting, laat voertuigen in de war raken en elektrocuteert vijanden.

lokgranaat

De lokgranaat kan een efficiënt hulpmiddel zijn om kamers en hoeken snel vrij te maken. De Decoy Grenade stimuleert beweging, geweervuur ​​en radarsignaturen om de vijand te misleiden. Gebruik deze uitrusting voordat je met je team een ​​gebied binnendringt om een ​​tactisch voordeel te behalen.

Nabijheidsmijn

De Proximity Mine wordt beschouwd als de beste tactische uitrusting, simpelweg vanwege zijn schaderadius en snelle responstijd. Je kunt dit gereedschap effectief achter deuren en hoeken planten om een ​​gratis kill te krijgen elke keer dat een vijand het oversteekt. Terwijl het wordt geactiveerd, lanceert het in de lucht en richt het verwoestende schade aan.

C4

De C4 is een andere efficiënte tactische uitrusting om in je arsenaal te hebben. Deze apparatuur kleeft aan het oppervlak en kan op afstand tot ontploffing worden gebracht. Je kunt het op de vlaggen planten in Domination en andere spelmodi en de afstandsbediening gebruiken om het te laten ontploffen wanneer een vijand in de buurt is.

Lukt het niet om in te loggen op Modern Warfare 2? Bekijk het probleem MW2 ‘blijft crashen op pc, PS5 en Xbox’ oplossen op Volsiz.Geef een antwoord