Veldupgrades in Modern Warfare 2 zijn hulpmiddelen die je op het slagveld kunt uitrusten om de overhand te krijgen in gevechten. Deze kunnen een scala aan items omvatten, zoals bewakingsdrones, anti-munitiesystemen of inzetbare covers. Met meerdere veldupgrades om uit te kiezen, moeten spelers er een kiezen die het beste bij hun aangepaste uitrusting past. Er zijn echter een paar upgrades die praktisch goed werken in elke uitrusting. Dit zijn de beste veldupgrades in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Alle veldupgrades ontgrendelen in Modern Warfare 2

Er zijn meerdere veldupgrades die spelers kunnen uitrusten met hun aangepaste uitrusting. Veldupgrades worden ontgrendeld door het spel verder te brengen en te nivelleren. Ze worden na verloop van tijd opgeladen en zodra ze volledig zijn opgeladen, kunt u de upgrade activeren. Op niveau 45 kunnen spelers ervoor kiezen om twee veldupgrades te gebruiken, tegen een lagere oplaadsnelheid voor elk. Hieronder volgen alle veldupgrades en hoe je ze kunt ontgrendelen in Modern Warfare 2.

Veldupgrade Ontgrendelvereiste:
Inklapbare hoes Standaard ontgrendelen
Tactische invoeging Bereik niveau 43
Trofee-systeem Bereik niveau 8
Doodstil Bereik niveau 51
Draagbare radar Bereik niveau 5
Strijd woede Bereik niveau 24
onderdrukking mijn Standaard ontgrendelen
Uitvalsdaling Bereik niveau 45
Tactische camera Bereik niveau 12
Munitie Box Bereik niveau 16
Rook Airdrop Bereik niveau 30
Opblaasbare lokvogel Bereik niveau 49
Recon-drone Standaard ontgrendelen
DDOS Bereik niveau 38
Anti-pantserrondes Bereik niveau 20

Beste veldupgrades om te gebruiken in Modern Warfare 2

Elke veldupgrade in Modern Warfare 2 kan in verschillende situaties nuttig zijn. Sommige upgrades overtroeven echter onvermijdelijk andere als het gaat om hoe vaak je kunt profiteren van je Field Upgrade-vaardigheden in de strijd. Hieronder volgen de vijf beste veldupgrades die effectief kunnen zijn in elke Loadout in Call of Duty: Modern Warfare 2.

  • Dead Silence – Anders dan in eerdere titels, is Dead Silence veranderd van een Perk naar een Field Upgrade in Modern Warfare 2. Toch is het voordeel dat je bewegingsgeluid teniet wordt gedaan in een competitieve FPS ongeëvenaard. Met Dead Silence geactiveerd, worden je voetstappen tijdelijk stil. Bovendien zal het krijgen van kills met wapens, throwables en melees de duur van de upgrade vernieuwen.
  • Trophy-systeem – Het Trophy-systeem is een autonoom verdedigingssysteem dat binnenkomende munitie en projectielen van vijanden onderschept. Het kan tot drie inkomende explosieven vernietigen en is de perfecte veldupgrade om in te zetten als de vijanden hete aardappelen naar jou en je bondgenoten blijven gooien. Het kan ook op een voertuig worden gegooid om het te beschermen tegen raketten en andere projectielen.
  • Draagbare radar – De draagbare radar is, zoals de naam al doet vermoeden, een inzetbare radar die de locaties van vijanden op de minikaart binnen een bepaalde straal markeert. Dit is een geweldige veldupgrade om te gebruiken in kleine kaarten – of gewoon om die goed verborgen kampeerders op te sporen. Het gaat ook goed samen met het voordeel van Bird’s Eye.
  • Munitions Box – Als de beperkte munitie die je met elke ronde spawnt niet genoeg is voor je schietgrage handen, dan wil je de Munitions Box gebruiken. Gebruik deze veldupgrade in de strijd om onmiddellijk munitie en tactische uitrusting aan te vullen, voor zowel jou als je bondgenoten. Deze upgrade is perfect als je lang wilt overleven en die Killstreaks wilt raken, zonder wapens te hoeven ruilen met een gevallen vijand of bondgenoot.
  • Smoke Airdrop – Stel je voor dat je een rookbom gooit, maar met uiterste nauwkeurigheid en een langere rookduur en straal – zo werkt de Smoke Airdrop. Als deze veldupgrade is geactiveerd, roep je een drone op om een ​​rookmuur te lanceren boven een willekeurig deel van de kaart dat je kiest. Deze upgrade kan tactisch worden gebruikt om vijanden in verwarring te brengen of hun zicht in open gebieden van de kaarten te blokkeren.

Wil je alles leren over tactische uitrustingen? Bekijk Modern Warfare 2 Alle tactische uitrustingsitems, uitgelegd, hier op Volsiz.

Geef een antwoord