Een populaire multiplayer-game zoals Call of Duty Modern Warfare 2 wordt geleverd met een multiplayer-modus met gesplitst scherm. Evenzo is het een functie waarmee spelers coöp kunnen spelen of tegen elkaar kunnen spelen op één systeem of console. Dit is erg handig voor spelers die op de console of het systeem van een vriend willen spelen. Hoewel de functie relatief eenvoudig toegankelijk is, zijn sommige spelers misschien niet op de hoogte van de stappen om het spel in de modus voor gesplitst scherm te spelen. Je kunt in dit artikel de stappen vinden voor het spelen van gesplitst scherm in COD Modern Warfare 2 (II). Multiplayer-games bieden ondersteuning voor verschillende soorten multiplayer-modi, waaronder online multiplayer, coöp-multiplayer en multiplayer op gesplitst scherm. Spelers die op zoek zijn naar een multiplayer-ervaring in het spel, hebben dus veel potentiële opties om uit te kiezen.

COD Modern Warfare 2 (II): Hoe gesplitst scherm te spelen

Welnu, het is mogelijk om Call of Duty Modern Warfare 2 te spelen met de functie voor gesplitst scherm. Het is echter ook belangrijk op te merken dat het niet volledig functioneel is vanwege een storing. Dit betekent dat je de Quick Play-modus of Ground War niet kunt spelen met de functie voor gesplitst scherm. Evenzo kun je momenteel alleen de privé-wedstrijdmodus in het spel spelen met een gesplitst scherm.

Hier zijn de vereiste stappen –

1) Eerst en vooral moet je het spel starten en naar het hoofdmenuscherm van het spel gaan.

2) Vervolgens moet u een tweede controller aansluiten op de poort van uw apparaat. Nadat je je tweede controller hebt aangesloten, moet je een account selecteren en op de X-knop op je controller drukken. Dit is nodig om toe te wijzen welk account de tweede controller gebruikt. Het is ook belangrijk op te merken dat u een controller of een toetsenbord en muis kunt gebruiken voor het gesplitste scherm.

3) Vervolgens kun je de tweede speler in je lobby zien. Op dezelfde manier kun je het spel beginnen te spelen in een multiplayer met gesplitst scherm.

Dit was een artikel over de stappen die je kunt volgen om gesplitst scherm te spelen in COD Modern Warfare 2 (II). Nadat je de stappen hebt geleerd om gesplitst scherm te spelen, kun je ook andere artikelen over dit spel bekijken door hier te klikken.Geef een reactie