Als je Halloween-uitdagingen in BitLife probeert te voltooien, zoals de Spooktober Challenge of The Phantom Flipper Challenge, moet je spoken tegenkomen. In sommige uitdagingen moet je deze geesten ook uitdrijven. Gelukkig is hier een gids die diepgaand zal uitleggen hoe je geesten kunt uitdrijven in BitLife:

Geesten uitdrijven in BitLife

Om geesten uit te drijven in BitLife, moet je eerst een exorcist worden in BitLife. Exorcist worden is niet moeilijk, want het enige waar je aan moet voldoen in de vorm van vereisten is rond  de 18 jaar zijn. Nadat je 18 bent geworden, controleer je de vacatures onder het tabblad Job en zoek je naar de Exorcist-job. Als u de Exorcist-taak niet ziet, sluit u de app en start u deze opnieuw. Een andere methode om banen te laten verschijnen, is door gebruik te maken van de  optie ‘ouder worden’. Zodra je de baan hebt gevonden, solliciteer je erop en word je aangenomen. Als je eindelijk de baan hebt, kun je geesten uitdrijven, maar je moet een  spookhuis kopen.

Kortom, je kunt alleen geesten uitdrijven in spookhuizen. Spookhuizen kun je vinden en kopen via het tabblad makelaar onder Activa. Als je eenmaal een spookhuis hebt, kun je geesten uitdrijven door met ze te communiceren op het tabblad Geest. Je vindt het tabblad Spirit door het profiel van je huis te openen onder het tabblad Activa. Nadat je het tabblad Activa hebt geopend, selecteer je het tabblad Geest en klik je op een van de spoken die rondspoken. Als u op een geest klikt, krijgt u twee opties: Summon en Exorcise. Gebruik de Exorcise-optie als je doelstellingen voor de Demon Slayer-uitdaging of de Phantom Flipper-uitdaging moet voltooien.

Hoeveel krijgen exorcisten betaald in BitLife?

In totaal verdienen Exorcists een salaris van 14k elk jaar of elke keer dat de speler ouder wordt. Daarom raden we aan om de Exorcist Job niet buiten de uitdagingen in BitLife te krijgen. Exorcisten worden niet fatsoenlijk betaald voor hun gevaarlijke werk, en dus zullen spelers het moeilijk vinden om veel te bereiken. We raden ook aan om een ​​betere baan te hebben voordat je Exorcist wordt, zodat je genoeg kunt verdienen om een ​​spookhuis te kopen.

Een spookhuis kopen in BitLife

Als je een spookhuis wilt kopen, raden we je aan eerst een baan te zoeken om een ​​paar miljoen te verdienen, zodat je een breed scala aan spookhuizen kunt kopen. Kortom, Haunted Houses kunnen overal worden geprijsd van 200k tot miljoenen. Daarom is het een goed idee om ervoor te zorgen dat je een grote bankrekening hebt om je te helpen bij het vinden en kopen van een spookhuis.

Welke huizen tellen als spookhuizen in BitLife?

Kortom, elk huis met Haunted in de naam telt mee als een Haunted House in BitLife. Spookhuizen hebben meestal ook minstens één geest die door het huis rondwaart.

Voor meer informatie over BitLife en de vele uitdagingen, hebben wij bij Volsiz je gedekt met gidsen zoals Hoe in september geboren te worden in BitLife en Hoe feesten bij te wonen in BitLife.Geef een reactie