Genshin Impact heeft zojuist een van de meest opwindende infuusmarketingberichten van het jaar laten vallen. De dubbele Anemo-drop bevat aankomende personages die naar verwachting al in versie 3.3 in het spel zullen verschijnen. Een van de twee is het langverwachte personage genaamd Scaramouche, die voor het eerst verscheen in het Unreconciled Stars-evenement in versie 1.1, en sindsdien een enorme fanbase vergaarde voor zijn iconische sluier en antagonistische maar sympathieke persoonlijkheid. Hij is ook de bron van het iconische citaat ‘de sterren zijn een leugen’.

Sinds versie 1.1 is Scaramouche kort verschenen in de Inazuma Archon Quest en het Irodori Festival-evenement. Echter, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, speelde hij geen grote rol in zijn thuisland, Inazuma, en is in plaats daarvan een van de centrale personages in Sumeru’s verhaal. Scaramouche staat bekend als een mislukt prototype van de Raiden Shogun, gemaakt door zijn ‘moeder’, de Electro Archon, Ei. Na drie keer verraad te hebben meegemaakt, nam hij de naam Kunikuzushi aan en sloot zich aan bij The Fatui – uiteindelijk veranderde hij in The Balladeer, de zesde Fatui Harbinger. In de loop van Sumeru’s zoektocht om een ​​nieuwe god te creëren, werd Scaramouche gekozen om zijn vaartuig te worden en zal verschijnen in versie 3.2 als de Wekelijkse baas de Shou no Kami noemde.

De nieuwe illustratie van de speelbare Scaramouche geeft echter aan dat hij een verlossingsboog kan hebben na zijn korte optreden als god. Zijn speelbare model heet Wanderer en is opnieuw ontworpen met meer Anemo-gerichte elementen in vergelijking met de Scaramouche die veel fans hebben leren kennen en waarderen. In het bijzonder verliest hij een van de meest iconische delen van zijn outfit – de sluier in Inazuma-stijl – en wordt hij officieel een Anemo Vision-houder.

De drip-marketingpost is goed ontvangen met meer dan 220.000 Twitter-likes in minder dan drie uur. Toegewijde fans zijn duidelijk nog steeds enthousiast om voor Scaramouche te trekken na twee jaar wachten.

Naast Wanderer introduceerde Genshin Impact ook een nieuw personage genaamd Faruzan. Er was weinig over haar bekend vóór de release van de infuusmarketing, dus haar uiterlijk oogstte gemengde reacties bij fans. Velen waren verrast door haar ontwerp, dat niet lijkt te kloppen met vroege lekken over haar persoonlijkheid, en het resoneert ook niet nauw met de meer rigide look en feel van de Sumeru Akademiya. Fans waren er snel bij om te wijzen op haar ontwerpovereenkomsten met Hatsune Miku.

Faruzan staat bekend als een excentrieke geleerde die behoort tot de Haravatat Darshan van de Akademiya, die zich richt op het bestuderen van taalkunde en oude runen. Faruzan heeft echter een enorme kennis van technologie en mechanica getoond, genoeg voor wanhopige Kshahrewar-studenten om met haar te overleggen. Er is weinig bekend over haar geschiedenis, maar fans zullen waarschijnlijk meer te weten komen naarmate Sumeru’s verhaal vordert, en bij de uiteindelijke release van haar Hangout-evenement.

Bekijk onze compilatie van Genshin Impact 3.3 lekken, banners, evenementen, nieuwe personages en alles wat we tot nu toe weten om meer te weten te komen over Wanderer en Faruzan.

Geef een antwoord