Wanderer, ook bekend als Scaramouche, is een aankomend personage dat naar verwachting zal worden uitgebracht in de versie 3.3-update van Genshin Impact. Hij staat bekend als een vijfsterren Anemo Vision-houder, terwijl zijn wapen is uitgelekt als een katalysator. Hoewel leakers zijn kit uit de 3.3-bètabestanden hebben kunnen bemachtigen, moet u er rekening mee houden dat  deze informatie niet is bevestigd en op elk moment kan veranderen. Bovendien, aangezien de onderstaande tekst rechtstreeks door de leaker is vertaald, kan de bewoording verwarrend zijn en mogelijk niet nauwkeurig zijn voor het bronmateriaal.

Zwerver (Scaramouche) – Vaardigheden, sterrenbeelden en meer in Genshin Impact

Zwerver Vaardigheden

Automatische aanval

 • Normale aanval: voert tot drie aanvallen uit met behulp van windbladen en brengt Anemo-schade aan.
 • Charged Attack: verbruikt een bepaalde hoeveelheid stamina, bouwt een hoge winddruk op en richt AoE Anemo Damage na een korte werptijd op.
 • Plunge Attack: De Wanderer doet een beroep op de kracht van Anemo en stort zich vanuit de lucht naar de grond en beschadigt alle tegenstanders op zijn pad. Behandelt AoE Anemo-schade bij impact met de grond.

Elementaire vaardigheid – Hanega: Fushi Kakka

 • Concentreert de kracht van de wind om los te komen van de boeien van de aarde, brengt AoE Anemo Damage aan voordat hij de lucht in springt en de Windfavored-staat binnengaat.
 • Windfavoriete staat: de Wanderer komt in een aanhoudende zweeftoestand, met verhoogde normale en opgeladen aanval AoE en schade. Geladen aanvallen verbruiken geen uithoudingsvermogen meer. Terwijl deze staat actief is, krijgen de bewegingen van The Wanderer de volgende eigenschappen:
 • Verbruikt voortdurend Sky-Dweller Points om deze zwevende toestand te behouden.
 • Tijdens het sprinten worden extra Sky-Dweller Points verbruikt voor The Wanderer om in de lucht te sprinten. Door de sprintknop ingedrukt te houden, blijft het verbruik van Sky-Dweller-punten op peil.
 • Springen kost extra Sky-Dweller Points om de zweefhoogte te vergroten. Door de springknop ingedrukt te houden, zal het aanhoudende verbruik van Sky-Dweller-punten de zweefhoogte verhogen.
 • Als je geen Sky-Dweller-punten meer hebt, wordt de status Windfavored beëindigd. Een tweede cast tijdens de duur van de Windfavored-status zal deze ook beëindigen.
 • Afkoelen: zes seconden

Elemental Burst – Kyougen: Shikiraku Gobandate

 • Comprimeert de atmosfeer tot een enkelvoudig vacuüm dat alle problemen wegslijpt en meerdere gevallen van AoE Anemo Damage aanricht. Als het personage zich in de staat Windfavored bevindt vanwege de vaardigheid Hanega: Fushi Kakka, eindigt de staat Windfavored na het casten.
 • Afkoelen: 15 seconden
 • Energiekosten: 60

Zwervende passieven

 • Passief 1 (Jade-Claimed Flower): Als Hanega: Fushi Kakka in contact komt met Hydro/Pyro/Cryo/Electro, zal de windfavoriete staat buffs verkrijgen volgens het gecontacteerde element. Een personage kan twee verschillende soorten van deze buffs tegelijk hebben.
 • Hydro: Sky-Dweller Point-limiet wordt met 20 verhoogd.
 • Pyro: Aanval neemt toe met 30 procent.
 • Cryo: Crit Rate stijgt met 20 procent.
 • Electro: wanneer normale en geladen aanvallen tegenstanders raken, wordt 0,6 energie hersteld. Op deze manier kan elke 0,2 seconden energie worden hersteld.
 • Passief 2: Wanneer de Zwerver tegenstanders raakt met Normale en Geladen Aanvallen in zijn Windfavored-staat, heeft hij een kans van 16 procent om het Descent-effect te verkrijgen.
 • Afdalingseffect: de volgende keer dat The Wanderer sprint in dit geval van de Windfavored-status, wordt dit effect verwijderd. Deze sprintinstantie verbruikt geen Sky-Dweller Points en hij vuurt vier windpijlen af ​​die 35 procent van zijn aanval als Anemo Damage (per pijl) aanrichten.
 • Voor elke Normale en Charged Attack die dit effect niet heeft, heeft de volgende aanval een kans van +12 procent om Descent te activeren. De berekening voor het activeren van dit effect wordt elke 0,1 seconde gedaan.
 • Passief 3 (hulpprogramma): Mora uitgegeven wanneer oplopende bogen en katalysatoren met 50 procent worden verlaagd.

Zwerver sterrenbeelden

 • C1: In de door de wind bevoorrechte staat wordt de snelheid van de normale en opgeladen aanval van de Wanderer met 10 procent verhoogd.
 • C2: In de door de wind bevoorrechte staat, zal de Kyougen: Shikiraku Gobandate-vaardigheidsschade toenemen met drie procent per punt verschil tussen het maximale aantal Sky-Dweller Points ten opzichte van de huidige capaciteit van de Sky-Dweller bij gebruik van deze vaardigheid. Met deze methode kun je de schade van Kyougen: Shikiraku Gobandate met maximaal 150 procent verhogen.
 • C3: Verhoogt het niveau van Hanega: Fushi Kakka met 3. Het maximale upgradeniveau is 15.
 • C4: Bij het casten van Hanega: Fushi Kakka, als het passieve talent “Jade-Claimed Flower” wordt geactiveerd, krijgt het personage verbeteringseffecten in overeenstemming met de gecontacteerde elementtype(s), en krijgt het ook een willekeurig niet-getriggerd verbeteringseffect. Je moet het passieve talent ‘Jade-Claimed Flower’ ontgrendelen.
 • C5: Verhoogt het niveau van Kyougen: Shikiraku Gobandate met 3. Het maximale upgradeniveau is 15.
 • C6: Wanneer de Zwerver actief tegenstanders raakt met normale aanvallen terwijl hij in de windfavoriete staat, zullen de volgende effecten optreden:
 • Biedt een instantie van 40 procent Attack als Anemo Damage. Deze schade wordt beschouwd als normale aanvalsschade.
 • Herstelt vier Sky-Dweller Points naar The Wanderer. Sky-Dweller Points kunnen op deze manier eenmaal per 0,2 seconden worden hersteld. Dit herstel kan vijf keer plaatsvinden binnen één Windfavored-duur.

Bekijk onze Genshin Impact Wanderer-landbouwgids voor meer informatie over zijn Ascension- en Talent-materialen en waar je ze kunt vinden.

Geef een antwoord