Banana Eats, vergelijkbaar met andere ervaringen in hetzelfde genre zoals Piggy of Sharkbite, is een horror-survival-ervaring waarbij spelers met een moordende banaan in de val worden gelokt en ze moeten rennen, verbergen, puzzels oplossen en samenwerken met degenen op hun server in om te ontsnappen. Terwijl ze proberen hun ondergang te vermijden, kunnen spelers ook een paar badges verzamelen, waarvan sommige moeilijker te vinden zijn dan andere. Een van deze badges, de Banana Called  -badge, kan worden verkregen door de onderstaande gids te volgen.

Hoe ontgrendel je de Banana Called-badge in Banana Eats

De Banana Called-badge is een geheime badge die technisch willekeurig wordt verkregen, maar die wat werk van de gebruiker vereist. Elke keer dat je in de Banana Eats-lobby komt, of het nu voor de eerste keer is of na een voltooide ronde, is er een zeer kleine kans dat een banaanvormige telefoon bovenaan de kaart van de lobby verschijnt. Wanneer deze telefoon spawnt, zou iedereen in de ervaring een zwak rinkelend geluid moeten kunnen horen.

Zodra je dit geluid hoort, ga je snel naar de telefoon – iedereen in de lobby die de badge probeert te krijgen, zal daar ook rennen! Zodra u de telefoon vindt en nadert, begint een reeks van 10 cijfers te verschijnen en vervolgens snel over uw scherm te verdwijnen. Zorg ervoor dat je je telefoon of een stuk papier en potlood bij de hand hebt wanneer deze nummers verschijnen – je ziet ze maar één keer en moet hun exacte volgorde onthouden, dus het kan buitengewoon nuttig zijn om ze op te schrijven!

Zodra je alle 10 nummers hebt verzameld, klik je onmiddellijk op de knop Codes onder aan je scherm om het menu Codes te openen. Terwijl dit menu open is, typt u de 10 nummers die u hebt verzameld in de exacte volgorde waarin ze zijn verschenen en drukt u op Enter. Als je de eerste persoon op de server was die dit deed, ontgrendel je de Banana Called-badge en de Evil’s Voice-skin! Helaas, als iemand anders op de server de code eerder dan u kon invoeren, ontvangt u de badge en skin niet bij het indienen en moet u wachten en het opnieuw proberen wanneer de telefoon opnieuw verschijnt.

Houd er ook rekening mee dat deze reeks van 10 cijfers volledig willekeurig is, wat betekent dat deze elke keer dat de telefoon wordt spawnt anders is.

Op zoek naar meer Roblox-inhoud? Bekijk onze recente artikelen over Welk Roblox Piggy-personage ben jij? of Hoe te eten in Roblox 3008 (Xbox, pc, mobiel) hier op Volsiz!Geef een reactie