Puzzels zijn niets nieuws als het gaat om RPG’s, en Star Ocean: The Divine Force is niet anders. Wanneer je de Nihlbeth Ancient Coil bereikt, moet je blokverplaatsende puzzels oplossen. Hier is een gids voor het oplossen van de monumentenpuzzel in Nihlbeth Ancient Coil in Star Ocean: The Divine Force.

Hoe de monumentenpuzzel op te lossen in Nihlbeth Ancient Coil in Star Ocean Divine Force

Om de monumentenpuzzel in Nihlbeth Ancient Coil in Star Ocean: The Divine Force op te lossen, moet je ervoor zorgen dat de kamer helemaal leeg is van blokken. Druk vervolgens eenmaal op de linkerknop en vervolgens op de rechterknop om de juiste blokuitlijning te krijgen. Stap op de schakelaar op de vloer om een ​​vuurbal af te vuren om de wijnstokken te verbranden.

Monument Puzzle-oplossing voor de Nihlbeth Ancient Coil in Star Ocean Divine Force

Wanneer je in deze blokpuzzelkamer komt, zit de kamer vol met blokken. Baan je een weg naar de drie knoppen voor de wijnstokken die de deuropening blokkeren. Eenmaal daar, raak je ze allemaal één keer om alle blokken uit de kamer te verwijderen.

Nadat het leeg is, hoeft u alleen maar op de linkerknop en vervolgens op de rechterknop te drukken. Druk op niets anders. Als je klaar bent, stap je op de vloerschakelaar om een ​​vuurbal naar de wijnstokken te schieten om te verbranden, zodat je verder kunt gaan naar Nihlbeth Ancient Coil.

Hoe de verborgen kist te krijgen in Nihlbeth Ancient Coil in Star Ocean Divine Force

Je kunt deze verborgen kist krijgen in Nihlbeth Ancient Coil, die zich in de gang bevindt, voordat je deze monumentenkamer binnengaat. Het pad wordt echter geblokkeerd door een blok. Het is gemakkelijker om het te doen nadat je de wijnstokken die de deur bedekken hebt verbrand.

Om het blok te verwijderen, ga na het verbranden van de wijnstokken naar de monumentenkamer en maak de kamer weer leeg door op de rechterknop te drukken en vervolgens op de linker. Eenmaal leeg, drukt u alleen op de rechterknop. Hierdoor komt de centrale pilaar omhoog, waardoor je toegang krijgt tot de verborgen kist.

Ga voor meer Star Ocean: The Divine Force-games naar Can you respec in Star Ocean Divine Force? en Waar vind je Tattered Robes in Star Ocean Divine Force in Volsiz.Geef een reactie