Banana Eats, vergelijkbaar met andere ervaringen in hetzelfde genre zoals Piggy of Sharkbite, is een horror-survival-ervaring waarbij spelers met een moordende banaan in de val worden gelokt en ze moeten rennen, verbergen, puzzels oplossen en samenwerken met degenen op hun server in om te ontsnappen. Terwijl ze proberen hun ondergang te vermijden, kunnen spelers ook een paar badges verzamelen, waarvan sommige moeilijker te vinden zijn dan andere. Een van deze badges, de Orange You Glad  -badge, kan worden verkregen door de onderstaande gids te volgen.

Hoe ontgrendel je de Orange You Glad-badge in Banana Eats

De Orange You Glad-badge is een geheime badge in Banana Eats die technisch willekeurig wordt verkregen, maar die wat werk van de gebruiker vereist. Elke keer dat je als overlevende op een Banana Eats-server spawnt, is er een zeer kleine kans dat een sinaasappel (ja, een echte sinaasappel) ook ergens op de kaart zal spawnen.

Niet alleen is de locatie van deze sinaasappel elke keer dat hij spawnt totaal willekeurig, je moet ook proberen de patrouillerende moordenaarsbanaan(nen) tegelijkertijd te ontwijken, waardoor het behoorlijk moeilijk te vinden is. Als je het kunt vinden, loop er dan dichtbij om het op te rapen. Nu komt het moeilijkste.

Zoek met de sinaasappel in de hand een stevige schuilplaats of begin met het oplossen van die puzzels – om de Orange You Glad-badge te verdienen, moet je tot het einde van de huidige ronde overleven zonder de sinaasappel te laten vallen of te worden opgegeten. Als een van beide gebeurt, kun je de badge niet verdienen.

Ervan uitgaande dat je in staat bent om de sinaasappel te behouden en de ronde te overleven, zou je de onderstaande pop-up moeten ontvangen als je weer in de hoofdlobby komt. Gefeliciteerd, je hebt nu de Orange You Glad-badge en het baken!

Op zoek naar meer Banana Eats-inhoud? Bekijk onze recente handleidingen over Hoe u de Lucky Day-badge kunt krijgen in Banana Eats – Roblox of Hoe u de Banana Called-badge kunt krijgen in Banana Eats – Roblox hier op Volsiz!Geef een reactie