Elke vechtstijl in Grand Piece Online heeft zijn eigen voor- en nadelen die hem onderscheiden van de rest. In sommige gevallen wordt de ene vechtstijl meer “meta” dan de andere, waardoor die specifieke vechtstijl uitzonderlijk gewild wordt bij een groot aantal spelers. Op het moment van publicatie van dit artikel is Dragon Claw die gewilde vechtstijl. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe u Dragon Claw kunt verkrijgen.

Dragon Claw ontgrendelen in Grand Piece Online

Om Dragon Claw te ontgrendelen, moet je Dokkan Island vinden en bezoeken. Om dit gemakkelijk te doen, raden we aan om bij de ingang van Thriller Bark te beginnen en recht naar het noorden/noordoosten te reizen. Uiteindelijk, na het passeren van Second Sea, zou je Dokkan Island moeten bereiken.

In het midden van Dokkan Island is een grote berg – om de Dragon Claw-vechtstijl te verkrijgen, moeten we de Dragon Claw-leraar vinden door deze berg te beklimmen. Verborgen in een hut aan de zijkant van de berg is Vrael, een Dragon Claw-meester en voormalig marinier, die je gratis de Dragon Claw-vechtstijl leert… met een kleine vangst.

Hoewel Vrael je de basisbeginselen van Dragon Claw leert, is het aan jou om de bewegingen en vaardigheden daadwerkelijk te leren. Nadat je Dragon Claw hebt geleerd, heb je geen toegang meer tot echte vechtvaardigheden en moet je deze verkrijgen door de Battle Royale-modus van de ervaring te spelen. Elke keer dat je wint in deze modus, verdien je een zet. Laten we gaan spelen!

Op zoek naar meer Grand Piece Online-inhoud? Bekijk onze recente handleidingen over hoe u Black Leg Style kunt krijgen in Roblox Grand Piece Online of Best Devil Fruits in Roblox Grand Piece online | Niveaulijst hier op Volsiz!Geef een antwoord