Er zijn veel missies te vinden in Star Ocean: The Divine Force, maar sommige zijn extreem belangrijk omdat ze verschillende delen van de Item Creation ontgrendelen. Voor één zoektocht, Welch the Alchemist genaamd, zijn vijf elektromagnetische bommen (S) nodig. Hier is een gids over hoe je elektromagnetische bommen (S) kunt krijgen in Star Ocean: The Divine Force.

Hoe elektromagnetische bom (S) te krijgen voor de zoektocht Welch the Alchemist in Star Ocean Divine Force

Om een ​​elektromagnetische bom (S) te krijgen in Star Ocean: The Divine Force, moet je eerst Engineering hebben ontgrendeld in Item Creation. Eenmaal ontgrendeld. Je moet twee Electro-zenders combineren om kans te maken op een elektromagnetische bom (S.). Het resultaat is volledig willekeurig, maar de kans dat je dit item krijgt is groot.

Welch the Alchemist Quest – Star Ocean Divine Force

  • Opdrachtgever: Welch – Delryk Village .
  • Details: Verkrijg en lever de door Welch gevraagde artikelen.
  • Doel: Verkrijg vijf elektromagnetische bommen (S.)

Zoals altijd vind je Welch in haar Delryk Village-huis. Deze quest komt beschikbaar na de gebeurtenissen van de Seaport of Cotta.

Hoe voltooi je Welch the Alchemist Quest for Welch in Star Ocean Divine Force

Om Welch the Alchemist te voltooien, moet je eerst Welch the Engineer hebben voltooid, die wordt ontgrendeld na de gebeurtenissen in de Seaport of Cotta om Engineering te ontgrendelen. Voor deze quest moet je Welch twee Claidheamh Soluis hebben gegeven.

Zodra Engineering is ontgrendeld, kies je een personage en combineer je Electro-transmitter met Electro-transmitter om kans te maken op een Electromagnetic Bomb (S.). We weten niet zeker waar we Electro-transmitter hebben gekocht. We denken dat we het uit het Nihlbeth-gebied hebben gekregen van een groene druppel die je kunt verzamelen. Het valt niet van een vijand. Als je geluk hebt, kun je vijf bommen krijgen van 10 Electro-zenders, nog meer als je na elke poging opslaat.

Ga voor meer Star Ocean: The Divine Force-games naar Wat doe je met ‘Mini-Bunny’ in Star Ocean Divine Force en Waar vind je Tattered Robes in Star Ocean Divine Force in Volsiz.Geef een antwoord