In-game tekstchat, evenals voicechat, zijn belangrijke functies in elke online multiplayer-game. Evenzo is communicatie essentieel in de meeste online multiplayer-wedstrijden om effectief te zijn. Rocket League vereist dat spelers samenwerken met andere spelers in wedstrijden. Het is dus belangrijk om met je teamgenoten te kunnen communiceren. De game biedt zowel tekstchat als voicechat-communicatie. Hoewel tekstchatcommunicatie erg handig is om met andere spelers te chatten, kan typen tijdens wedstrijden afleidend zijn. Weten hoe u voicechat moet gebruiken, is intuïtiever. Dit artikel gaat daarom over de stappen voor het inschakelen van Voice Chat in Rocket League.

Hoe spraakchat inschakelen in Rocket League?

Hier zijn de vereiste stappen –

1) Eerst en vooral moet je gewoon de game starten en naar het hoofdmenu van de game gaan. Op dezelfde manier kun je het spel ook gewoon pauzeren en tijdens een wedstrijd naar de opties gaan.

2) Vervolgens moet je naar de instellingen van het spel gaan. In de instellingen van de game moet je naar het tabblad Chat gaan. Op het tabblad Chat vindt u instellingen die u kunt wijzigen voor zowel tekstchat als voicechat.

3) Vervolgens moet u naar de Voice Chat-instellingen gaan en naar de optie Voice Chat inschakelen gaan. U moet deze optie aanzetten. Hierna moet je naar de Voice Chat-modus gaan. U kunt de verschillende voicechat-modi vinden, waaronder Open Mic, Push to Talk en Toggle-modus. Evenzo moet u de Open Mic-modus selecteren. Dit is nodig om vrij in het spel te kunnen chatten zonder op een knop te hoeven drukken om te chatten.

4) Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het volume van je microfoon voldoende open staat. Dit is nodig zodat andere spelers je in het spel kunnen horen. Je kunt ook de optie voor Voice Chat Channel in het spel instellen.

Dit was een artikel over de stappen voor het inschakelen van de optie voor je voicechat in Rocket League. Nadat je de bovenstaande stappen hebt geleerd, kun je op de hoogte blijven van Volsiz voor ander gamenieuws en handleidingen.Geef een reactie