Bayonetta 3 is een game die tot het actie-avontuurgenre behoort. De game biedt verbluffende beelden en een boeiende plot, die varieert van het oproepen van demonen tot het doden van vijanden. Net als veel andere actiespellen, krijgt de speler ook hier de mogelijkheid om aan het begin de moeilijkheidsgraad te kiezen. Maar is het mogelijk om de moeilijkheidsgraad later in het spel te wijzigen? Het antwoord is ja’! Als je je afvraagt ​​hoe je de moeilijkheidsgraad in Bayonetta 3 kunt veranderen, dan ben je hier aan het juiste adres, want we zijn hier met een gids die hetzelfde uitlegt.

Hoe verander je de moeilijkheidsgraad in Bayonetta 3?

Je zult een moeilijkheidsgraad moeten kiezen in Bayonetta 3 wanneer je het spel voor de eerste keer speelt. Daar krijg je een prompt om de moeilijkheidsgraad te kiezen op basis van je keuze. Maar er zijn kansen dat u zich later realiseert dat de moeilijkheidsgraad te gemakkelijk of te moeilijk voor u is. Als u de moeilijkheidsgraad wilt wijzigen, kunt u dit doen door de gegeven stappen te volgen.

Terwijl je in het spel bent, moet je naar het hoofdstukselectiescherm navigeren. Nadat je daar bent aangekomen, moet je op de ‘+’-toets op je Nintendo Switch drukken. Als u dit doet, wordt er een menu geopend waarin u de mogelijkheid krijgt om de moeilijkheidsgraad van het spel te wijzigen. Je kunt het niveau dienovereenkomstig kiezen, en dan bepaalt de gekozen optie de ernst van de uitdagingen waarmee je in het spel te maken krijgt. Gezien de opties met betrekking tot de beschikbaarheid van de verschillende moeilijkheidsgraden die beschikbaar zijn, zijn er 4 opties beschikbaar. Dit zijn:

  • Casual – Deze modus is de gemakkelijkste van alle beschikbare moeilijkheidsgraden. Dit is voor die spelers die gewoon willen genieten van het spel en het verhaal. Houd er rekening mee dat uw scores in deze modus geen weg naar de ranglijst zullen vinden.
  • Standaard Deze modus is iets moeilijker dan Casual. De taaiheid van de uitdagingen hier zal een beetje toenemen in vergelijking met de Casual-modus.
  • Expert Spelers die zichzelf als goede gamers beschouwen, zouden deze modus alleen moeten proberen. In deze modus zullen de vijanden extreem fel zijn en het zal helemaal niet gemakkelijk zijn om te verslaan.
  • Non-Stop Climax Om toegang te krijgen tot deze modus, moet je het spel eerst eenmaal voltooien. Er zijn geen voorwaarden gezien de moeilijkheidsgraad waarin je het spel moet voltooien. Je kunt het spel zelfs verslaan op de moeilijkheidsgraad Casual, en je krijgt de optie om de modus ‘Non-Stop Climax’ te kiezen. U kunt deze optie kiezen door de hierboven beschreven stappen te volgen. En zoals je al geraden hebt, houdt de Non-Stop Climax-modus je op het puntje van je stoel, met zijn extreem moeilijke vijanden.


Geef een reactie