Marvel Snap is een kaartspel met Marvel-superhelden dat populair is geworden dankzij het eenvoudige uitgangspunt, snelle matches en bekende personages. Vanaf het begin hebben ontwikkelaars veel kaarten gepresenteerd die zijn onderverdeeld in pools. Je moet het spel spelen om kaarten te ontgrendelen, wat in het begin niet zo moeilijk is, maar na de tweede pool gaat het wat langzamer. Hier is de Marvel Snap-niveaulijst voor metakaarten en kaartspellen die je op weg naar de top zult gebruiken.

Alle niveaus van Marvel Snap-kaarten

Alle Marvel Snap Cards zijn onderverdeeld in pools waarbij elke pool een bepaald aantal kaarten beschikbaar heeft. Door kaarten te upgraden, krijg je punten voor collectieniveaus. Hier hoort elke superheldenkaart thuis:

  • Poule 1 Verzamelniveaus 18 tot 214 (46 kaarten)
  • Poule 2 Verzamelniveaus 222 tot 474 (25 kaarten)
  • Poule 3 Verzamelniveaus 486 en hoger (75+ kaarten)

Marvel Snap Cards Pool 1 Tier List

Laag Kaart
S Blue Marvel, Iron Man, Jessica Jones, Nightcrawler, Odin, Onslaught
EEN Ant-Man, Devil Dinosaur, Gamora, Ironheart, Ka-zar, Klaw, Scarlet Witch, Spider-Woman, White Tiger, Wolfsbane
B Amerika Chavez, Pantser, Blade, Kabel, Captain America, Cosmo, Cyclops, Deathlok, Elektra, Tovenares, Mister Fantastic, Moon Girl, Namor, Nova, Professor X, Quicksilver, Sentinel, Spectrum, The Punisher, The Thing, Yondu
C Abomination, Carnage, Domino, Forge, Groot, Hawkeye, Heimdall, Hulkbuster, Iron Fist, Korg, Kraven, Lizard, Mantis, Medusa, Misty Knight, Morph, Multiple Man, Rocked Racoon, Squirrel Girl, Star-Lord, Strong Guy, Sword Master, Uatu the Watcher, Wolverine

Marvel Snap Cards Pool 2 Tier List

Laag Kaart
S Agent 13, Bucky Burnes, Hobgoblin, Jubilee
EEN Iceman, Sabretooth, Schorpioen, Zonnevlek
B Mantel, Ebony Maw, Nakia, Sandman, Storm, Swarm, The Infinaut
C Bloedzuiger, Bloedzuiger, Morbius, Neushoorn, Shang-Chi, De Verzamelaar, Visie, Gier

Marvel Snap Cards Pool 3 Tier List

Laag Kaart
S Captain Marvel, Deadpool, Doctor Doom, Lockjaw, Mister Negative, Mystique, Rescue, Sera, Spider-Man, The Hood, Wave, Wong
EEN Coleen Wing, Debrii, Destroyer, Dracula, Hazmat, Hela, Leader Mojo, Magik, Moon Knight, Mysterio, Patriot, Rogue, Task Master, Thor, Zero
B Agatha Harkness, Beast, Black Cat, Black Widow, Brood, Electro, Gambit, Goose, Hell Cow, Jane Foster, Magneto, Maximus, Nick Fury, Psylocke, Quinjet, Ultron, Viper
C Aero, Baron Mordo, Black Bolt, Cerebro, Crossbones, Crystal, Dolk, Doctor Octopus, Drax, Falcon, Giganto, Human Torch, Invisible Woman, Juggernaut, Kingpin, Omega Red, Quake, Rockslide, Ronan the Accuser, Tyfus Mary, Venom, Gele jas

Beste Marvel Snap Meta Decks-niveaulijst

Dit zijn de beste Marvel Snap-meta-decks, maar dat betekent niet dat je niet kunt experimenteren en een deck kunt maken dat meer in lijn is met je speelstijl. Zelfs als je sommige kaartspellen uit de lijst niet leuk vindt, zul je een aantal efficiënte synergieën en betere rollen voor sommige kaarten vinden door ze te spelen. In het begin speel je met Marvel Snap-decks voor beginners, maar naarmate je meer kaarten ontgrendelt, krijg je meer mogelijkheden voor sterkere synergieën.

Laag Kaart
S Vernietiger, Patriot Geen effect, Sera Miracle
EEN Controle, Deathpool, Lockjaw on Reveal, Wong Reveal, Zero With Bad Effects
B Hela Sandman, Kazoo, Negative Seraton
C Bounce, Mister Negative, Beweging

Ga voor meer informatie over Marvel Snap naar Hoe werken On Reveal en Ongoing-mogelijkheden in Marvel Snap op Volsiz.Geef een antwoord