Met alle videogames die er zijn, wie speelt ze niet graag? We kunnen bevestigen dat als je het zelfs aan je ouders zou vragen, ze zeker ook minstens een of twee games op hun telefoons zullen hebben. Mobiele en videogames zijn voor velen over de hele wereld het perfecte tijdverdrijf geworden. Dit is de reden waarom gamingbedrijven nog meer vastbesloten zijn om spelers nog meer en meer functies te geven in de games die ze uitbrengen. Ze willen dat hun spelers all-in gaan en elke treffer, elke aanval en elke omgeving in het spel voelen. Nu, een van deze geweldige functies is degene die ook behoorlijk populair is, en dat is Ultrawide Support. Met de release van Star Ocean The Divine Force op meerdere platforms willen spelers weten of de game ondersteuning biedt voor ultrabrede schermen of niet. Dus we hebben deze gids op hetzelfde geplaatst.

In het huidige tijdperk van enorme vormen van technologie zijn er elke dag enkele innovaties te zien. Met de verbeteringen in de gamewereld in de vorm van high-end action-adventure games zoals de nieuwste waar we het over hebben, is het niet meer dan eerlijk dat we de games ook op grotere schermen kunnen ervaren. Maar is de functie beschikbaar of niet, is een vraag die we binnenkort zullen beantwoorden. We moeten je echter vertellen dat je in een spel dat bestaat uit intergalactische ruimtegevechten en gevechten met grote draken en andere verwante wezens, alle beschikbare schermformaten nodig hebt om de beste ervaring te krijgen.

STAR OCEAN DE GODDELIJKE KRACHT Ultrabrede ondersteuning: is deze beschikbaar?

Het feit dat een aanval overal kan plaatsvinden, is een reden genoeg om een ​​breder scherm voor het spel te hebben. Vanwege dit feit informeren we u dat er een optie is voor de 21:9-beeldverhouding. Nu ja, dit betekent dat het technisch gezien kan worden beschouwd als de schermresolutie waarmee je wilt spelen. Dit wordt alleen van kracht als je de optie Randloos selecteert en het spel opnieuw start. De schermverhouding van 32:9 is iets dat niet beschikbaar is voor de game. Ook is er momenteel geen officiële “Ultrawide Support” beschikbaar bij de ontwikkelaars. Het behoeft geen betoog dat deze hierboven besproken oplossing nog steeds levensvatbaar is.

Gelukkig is deze geweldige oplossing iets dat werd opgemerkt door een van de spelers in de online Steam-community. Dit maakte de fans die het ontdekten blij, in ieder geval voor de nabije toekomst. Desalniettemin betekent dit ook dat het door de fans gewenste scherm misschien niet van het perfecte formaat is dat ze zo graag wilden, maar het is nog steeds het formaat dat voorlopig voldoende zou moeten zijn. De game is zwaar op een aantal intense gameplay en even bijpassende cinematica en daarom is het niet meer dan eerlijk dat de fans de volledige mogelijkheden van de actie kunnen ervaren. Tot slot, dit was de laatste informatie die we hadden. Ik hoop dat je het leuk vind. Blijf Volsiz bezoeken voor meer.Geef een reactie