Veel gamers houden graag een back-up van hun opgeslagen spelvoortgang. Daarvoor kopiëren ze het opgeslagen spelbestand en plakken het veilig op een andere locatie op hun pc, voor het geval er iets misgaat. “Star Ocean The Divine Force”, ontwikkeld door Square Enix en tri-Ace, is de onlangs uitgebrachte actie-RPG. Het is beschikbaar om te spelen op Xbox, PlayStation en Windows-pc. Vanaf nu ontvangt deze game positieve reacties van fans. Omdat Star Ocean The Divine Force vrij nieuw is, vragen veel pc-spelers zich af waar de opgeslagen games in het systeem zijn opgeslagen. Denk je aan hetzelfde? Hier is alles wat u moet weten.

Het mechanisme van dit spel doet volledig recht aan de term ‘Freedom’. In dit spel kun je vrij rondlopen in alle richtingen (inclusief de lucht) en alles verkennen wat je kunt zien. De personages in het spel kunnen vaardigheden uitvoeren en vaardigheden gebruiken in de strijd om vijanden te doden. Het aanvalsmechanisme in dit spel is het beste in vergelijking met zijn voorgangers. Terugkomend op het hoofdonderwerp, laten we meteen kijken waar het opslagbestand van deze game zich bevindt.

Star Ocean The Divine Force Bestandslocatie opslaan

Als u de locatie van het opgeslagen bestand kent, kunt u een back-up van uw in-game-voortgang op een andere locatie op uw pc bewaren. Door het ergens anders op te slaan, kunt u ook helemaal opnieuw beginnen om andere dingen in uw voortgang te proberen en uw voortgang terug te laden wanneer u maar wilt. Hier is waar het opslagbestand van dit spel zich bevindt:

  • Ga vanuit de taakbalk naar Verkenner en open Deze pc.
  • Volg daarna dit pad: C Drive > Gebruikers > *Uw gebruikersnaam* Map > Documenten > Mijn games > STAR OCEAN THE DIVINE FORCE > Steam
  • Hier vindt u een map met enkele willekeurige cijfers. Nadat je het hebt geopend, zie je de opgeslagen spelbestanden. U kunt ze nu verplaatsen of kopiëren volgens uw wensen en plannen.

Dit was dus het pad of de locatie van de Save File van Star Ocean The Divine Force. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.Geef een antwoord