Stel dat u een spel speelt waarin u vooruitgang hebt geboekt en dat u plotseling uw voortgang niet kunt opslaan. Het zou vervelend zijn, toch? Welnu, hetzelfde gebeurt met sommige Star Ocean The Divine Force-spelers. Het is het onlangs uitgebrachte actie-rollenspel dat momenteel beschikbaar is om te spelen op pc-, Xbox One-, Xbox Series X|S-, PS4- en PS5-platforms. Als je hier ook mee te maken hebt, kan het lezen van dit artikel je helpen het probleem van Star Ocean The Divine Force Not Saving op te lossen.

Oplossing: probleem met Star Ocean The Divine Force niet opslaan

Er zijn meerdere methoden die u kunt volgen om dit probleem op te lossen. Laten we ze een voor een leren.

1) Sta het uitvoerbare bestand van de game toe aan uw antivirusprogramma/Windows Security & Firewall

Als je antivirussoftware van derden hebt, zorg er dan voor dat je deze game doorlaat. Om het gemakkelijker te maken, kunt u de services ook tijdelijk uitschakelen om te zien of de fout is opgelost. Als je geen software van derden gebruikt, zorg er dan voor dat het uitvoerbare bestand van de game via Windows Security & Firewall wordt toegestaan. Om dit te doen,

  1. Open de Windows-zoekbalk en typ “Bescherming tegen virussen en bedreigingen“. Selecteer het eerste resultaat.
  2. Scroll naar beneden en klik op “Bescherming tegen ransomware beheren”.
  3. Selecteer ‘Een app toestaan ​​via gecontroleerde maptoegang’.
  4. Klik op “Een toegestane app toevoegen” en selecteer “Blader door alle apps”.
  5. Navigeer naar de game-installatiemap, selecteer het bestand “SO6.exe” en klik op Openen.

Om het toe te staan ​​via Windows Firewall, gaat u naar Configuratiescherm > Systeem en beveiliging > Windows Defender Firewall > Een app of functie toestaan ​​via Windows Defender Firewall > Instellingen wijzigen > Een andere app toestaan ​​> Spelinstallatiemap > SO6.exe.

2) Sluit één schijf

Als One Drive op de achtergrond is geopend, moet u deze sluiten. Start hierna het spel en probeer vervolgens je voortgang op te slaan.

3) Controleer de Windows-gebruikersnaam

Als u een speciaal teken (tekens zoals %, @, $, enz.) in uw Windows-gebruikersnaam heeft, zorg er dan voor dat u dit wijzigt. Er is mogelijk een probleem met het spel waarbij het de map Gebruikersnaam die op uw C-schijf is opgeslagen, niet doorgeeft als er een speciaal teken in staat. Wijzig dus uw Windows-gebruikersnaam en probeer vervolgens uw voortgang op te slaan.

4) Controleer de gamebestanden op Steam

  1. Start Steam.
  2. Klik met de rechtermuisknop op “STAR OCEAN THE DIVINE FORCE” en selecteer Eigenschappen.
  3. Selecteer de categorie “Lokale bestanden”.
  4. Klik op “Integriteit van gamebestanden verifiëren”.

Wacht tot het proces is voltooid. Het zal de ontbrekende of beschadigde gamebestanden opnieuw installeren, indien aanwezig. Dit waren dus enkele methoden die u moet volgen om het probleem op te lossen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.Geef een antwoord