Ben je er klaar voor mede-gamers? Waarvoor, vraag je? Nou, voor wat intergalactische actie en avontuur. Dat klopt! In ons artikel van vandaag nemen we jullie allemaal mee op een kleine reis door de game in de Star Ocean-serie. Nooit van gehoord? Of misschien heb je te weinig gehoord. Maak je geen zorgen, want dat is precies waarvoor we hier zijn. Om je wat inzicht te geven in het mooie spel dat het is, maar ook om te praten over de andere aspecten ervan. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat voor soort dingen we zullen bespreken. Welnu, we zullen ons vooral concentreren op de volledige controllerondersteuning en of deze beschikbaar is in Star Ocean The Divine Force.

Om ons onderwerp vandaag te beginnen, zullen we je waarschuwen om klaar te zijn voor wat ruimteschipgevechten en je vaardigheden van monstergevechten aan te scherpen. Dit komt omdat de game je precies deze biedt. Nu onze held, Raymond Lawrence, gestrand is op een onderontwikkelde planeet, lijkt hij in de problemen te zitten. Hij acht zichzelf immers perfect in staat om dingen te laten werken, maar het is misschien niet zo eenvoudig. Gelukkig vindt hij in deze ongelukkige ruimteschipcrash prinses Laeticia. Gelukkig voor hem lijkt ze een bondgenoot te zijn. Een bondgenoot die het vertrouwen waard is en wanneer hij haar de situatie uitlegt, begint de actie in het spel. Over actie en ruimtegevechten gesproken, de spelers moeten een apparaat hebben dat past bij hun snellere reactietijd.


STAR OCEAN THE DIVINE FORCE Volledige controllerondersteuning: is deze beschikbaar?

Omdat controllers geschikt zijn voor de behoeften van spelers over de hele wereld op het gebied van betere manoeuvreerbaarheid, moeten fans er een hebben. Dit is de reden waarom wanneer we terugkomen op de vraag of controllerondersteuning voor de game beschikbaar is of niet, het antwoord een heerlijk ja is. Dit geeft een opgewekte sensatie aan de fans van het spel omdat het geweldige mogelijkheden biedt. Laten we eerlijk zijn, niemand die bij zijn volle verstand is, wil de juiste knopcombinatie zoeken tussen de typische 60+ knoppen op een toetsenbord wanneer hij tegen een draak vecht. Dit zal wat dat betreft voor iedereen gewoon te moeilijk blijken te zijn. Om eerlijk te zijn, het zal gewoon frustrerend zijn.

Daarom is het perfect dat de fans een controller voor de game kunnen gebruiken. Het feit dat een controller minder knoppen heeft en elke afzonderlijke knop op de controller een belangrijke functie in de game heeft, is precies de belangrijkste perfecte reden dat niet alleen een game zo groot als deze, maar alle games de Controller-ondersteuningsfunctie zouden moeten hebben verkrijgbaar. Dit is echter slechts een grote hoop en toch zijn er en zullen er nog steeds games worden gemaakt die alleen toetsenborden en muizen als hun belangrijkste controlebron toestaan, maar dingen veranderen geleidelijk. Toch hopen we dat je dit artikel leuk vond. Bezoek zeker Volsiz voor meer.Geef een reactie