Er zijn tal van verschillende boeken die je tegenkomt tijdens al je playthroughs van Persona 5 Royal. Sommige boeken zijn makkelijker te vinden dan andere. Het Speed ​​Reader-boek is zo’n boek waarvoor u een specifieke richtlijn moet volgen om het te verkrijgen. Het boek duurt slechts één sessie om te voltooien en stelt u in staat om twee hoofdstukken van een boek te lezen tijdens één leessessie in plaats van het gebruikelijke enkele hoofdstuk. Hierdoor kun je boeken nog sneller afmaken, zodat je nog meer vaardigheden kunt verdienen.

Hoe het Speed ​​Reader-boek te vinden in Persona 5 Royal

Om het Speed ​​Reader-boek te vinden, moeten spelers vanaf 1 juli naar de bibliotheek gaan om het boek te vinden. Spelers hebben vanaf 18 april toegang tot de bibliotheek, maar het is belangrijk op te merken dat niet alle boeken die in de game beschikbaar zijn hier te vinden zijn. Als je de originele versie van de game hebt gespeeld, zul je merken dat de locatie van dit boek is anders. Oorspronkelijk moest je toegang hebben tot de locatie Jinbocho.

Hier kun je de Nagiuri Bookstore binnengaan en het boek kopen voor 12.800 Yen nadat je alle andere beschikbare boeken hebt gelezen. Waar je het boek ook vandaan haalt, je kunt de vaardigheden maar één keer verkrijgen en het zal nooit meer in de bibliotheek verschijnen.

Bekijk voor meer Persona 5 Royal All Test Answers in Persona 5 Royal alleen op Volsiz.

Geef een antwoord