Star Ocean: The Divine Force is een enorme JRPG met een boeiend verhaal om te ontdekken. Naarmate je verder komt in de hoofdquest, leer je meer over de wereld en zijn personages. Er zijn echter ook tal van side-quests om van te genieten, waaronder de Why Is It Only Me-quest. Hierdoor vraag je je misschien af ​​waar je Gluttonous Worms kunt vinden en hoe je de Why Is It Only Me-quest in Star Ocean: The Divine Force kunt voltooien.

Waar vind je vraatzuchtige wormen voor de zoektocht Waarom ben ik altijd in Star Ocean Divine Force?

Nadat je met de Undaunted Explorer hebt gesproken, hoor je dat hij in Larcasse is aangevallen nadat hij in de Delryk Inn had gegeten. U moet hetzelfde doen om deze gevaarlijke bugs te vinden. Als je eenmaal verkwikkende Chunky Curry hebt gegeten, ga je gewoon naar de Larcasse-regio, waar je de insecten tegenkomt en in de herberg blijft.

Waarom ben ik het alleen? Quest – Star Ocean Divine Force

  • Quest Giver: Undaunted Explorer – Delryk Village
  • Details: Vernietig een horde insecten in de Larcasse-regio. De cliënt werd aangevallen na het eten van een maaltijd in Delryk Village.
  • Doel: Versla vraatzuchtige wormen.

Je vindt de Undaunted Explorer net buiten de Delryk Inn. Zodra je door de deuren naar buiten gaat, loop je naar voren en zie je deze NPC bij de muur staan. Praat met hem om de quest Why Is It Only Me te ontvangen.

Hoe in te vullen Waarom is het alleen mij? zoektocht naar Undaunted Explorer in Star Ocean Divine Force

Om de Why Is It Only Me? in te vullen. quest in Star Ocean, moet je eerst slapen in de Delryk Inn en de optie selecteren om de verkwikkende Chunky Curry te eten. Zodra je dit hebt gedaan, verlaat je Delryk Village en ga je naar de Larcasse-regio. Bij binnenkomst in de regio zal een zwerm vraatzuchtige wormen verschijnen. Versla 10 van hen en de quest zal worden voltooid. Als je de verkwikkende Chunky Curry niet eet, zullen de wormen niet verschijnen.

Voor meer Star Ocean: The Divine Force-gidsen, ga naar Wat moet je kiezen in ‘Full Body Check’ in Star Ocean Divine Force en Wat doe je met ‘Mini-Bunny’ in Star Ocean Divine Force op Volsiz.Geef een antwoord