Call of Duty is terug met Modern Warfare 2, en het is beter dan ooit met de over-the-top actie, filmische momenten en snelle multiplayer waar de serie om bekend staat. Met verschillende wapens om te ontgrendelen en talloze skins om te krijgen, wil je je wapen zeker grondig inspecteren. Hierdoor vraag je je misschien af ​​hoe je wapens kunt inspecteren in Modern Warfare 2.

Hoe je je wapen kunt inspecteren in Call of Duty Modern Warfare 2

De methode om je wapen te inspecteren in Call of Duty Modern Warfare 2 hangt af van het platform waarop je speelt. Die op Xbox en PlayStation hebben een vergelijkbare invoer, terwijl pc anders zal zijn. Op elk platform kunt u deze invoer desgewenst opnieuw binden. Hier leest u hoe u uw wapen kunt inspecteren in Call of Duty Modern Warfare 2 op alle platforms.

  • Xbox: Houd links op de D-pad.
  • PlayStation: Houd links op de D-pad.
  • PC: Druk op de I-toets.

Hoewel het inspecteren van je wapen in een vuurgevecht niet het beste idee is, is het een goede manier om de gedetailleerde wapens in Call of Duty Modern Warfare 2 te bekijken. Je kunt ook die geweldige skin inspecteren die je net verder bent gekomen. We raden aan om je wapen te inspecteren zodra je een rustige hoek vindt waar andere spelers je niet kunnen neerschieten.

Ga voor meer informatie over Call of Duty naar How to finish ‘Alone’ zonder een pistool af te vuren – MW2 Campaign Guide en All Modern Warfare 2 Operator Skins – Volledige lijst op Volsiz.

Geef een antwoord