Weinig Pokémon zijn zo populair als Eevee, aangezien de Pokémon van het type Normal schattig is en kan evolueren naar verschillende Pokémon, waaronder Jolteon. Gelukkig zullen fans van Eevee en zijn evoluties blij zijn te weten dat beide terugkeren in Pokémon Scarlet en Violet. Hierdoor vraag je je misschien af ​​hoe je Eevee kunt evolueren naar Jolteon in Pokémon Scarlet en Violet.

Hoe Jolteon te krijgen in Pokémon Scarlet & Violet

Om Eevee te laten evolueren naar Jolteon in Pokémon Scarlet en Violet, moet je een Thunder Stone vinden. Eevee heeft meerdere evoluties, zoals Umbreon, waarvoor geen stenen nodig zijn, maar die alleen in Jolteon evolueren door een Thunder Stone te gebruiken. Deze kunnen worden gekocht bij de Delibird Presents- winkels na het verslaan van drie sportscholen.

Er zijn andere manieren om een ​​Thunder Stone te krijgen in Pokémon Scarlet en Violet. Je kunt Thunder Stones vinden door Paldea te verkennen, en we hebben zo’n locatie gemarkeerd op de kaart hieronder. Ga naar de gemarkeerde locatie en klim naar de top van de windturbines om een ​​Thunder Stone te vinden.

Als je eenmaal een Thunder Stone hebt verkregen in Pokémon Scarlet en Violet, hoef je hem alleen maar op Eevee te gebruiken. Open je menu door op X te drukken en selecteer vervolgens Tas. Scrol naar het snoeppictogram, het tabblad Andere items. Zoek de Thunder Stone op dit tabblad en selecteer deze. Selecteer ten slotte Eevee om het te evolueren naar Jolteon met de Thunder Stone.

Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet en Violet naar Waar kun je Toedscruel krijgen in Pokémon Scarlet & Violet en Hoe kun je Murkrow evolueren naar Honchkrow in Pokémon Scarlet & Violet op Volsiz.

Geef een antwoord