De God of War Ragnarok Berserker-pantserset is misschien wel de beste in de game met uitstekende statistieken over de hele linie en krachtige Soul Explosion-voordelen, waardoor de Berserker-set de perfecte endgame-krachtpatserset is. Om het te krijgen, moet je drie van de 10 Berserker-grafstenen voltooien die je in de Nine Realms vindt als onderdeel van de Fit for a King Favor, maar houd er rekening mee dat je ze pas allemaal kunt voltooien nadat je het hoofdverhaal hebt voltooid. Hier is alles wat je moet weten over het krijgen van de Berserker Armor-set in God of War Ragnarok, inclusief de Berserker Gravestone-locaties, de beloningen van elke locatie en hoe je kunt krijgen wat volgens ons de beste relikwie in de game is, de Hilt of Skofnung.

Hoe je het God of War Ragnarok Berserker-pantser kunt krijgen en upgraden

Om de volledige Berserker amor-set te krijgen dat zijn de Berserker Cuirass, Gauntlets en Waist Guard moet je drie van de 10 Berserker Gravestones in God of War Ragnarok verslaan. Deze uitdagende baasgevechtactiviteiten worden ontgrendeld zodra je het Inert Hilt of Skofnung-item in King’s Grave verzamelt tijdens de ‘The Word of Fate’-zoektocht. Plaats het inerte handvat in een Berserker-grafsteen om de Fit for a King Favor te starten en het baasgevecht te starten. De locaties van elke Berserker-grafsteen en enkele tips worden verderop in detail vermeld, maar hier zijn je drie belangrijkste doelen voor het pantser en wat elk pantserstuk doet:

  • Berserker Cuirass Gevonden door de Berserker Gravestone in The Barrens, Alfheim te voltooien: op kracht gericht pantser dat solide boosts toevoegt aan alle andere statistieken en het Soulless Warrior-voordeel verleent, dat Kratos’ Melee Attack-schade tijdelijk verhoogt na gebruik van een relikwie, maar ook toeneemt het bedrag van de schade die hij ontvangt.
  • Berserker Gauntlets Gevonden door het voltooien van de Berserker Gravestone in de Mist Fields, Niflheim: op kracht gericht pantser dat behoorlijke boosts toevoegt aan alle andere statistieken en het Soulless Assault-voordeel biedt, dat treffers op vijanden een lage gelukskans geeft om een ​​schadelijke Soul Explosion te veroorzaken dat herstelt ook een deel van de afkoeltijd van je relikwie.
  • Berserker Waist Guard Gevonden door het voltooien van de Berserker Gravestone in de Lake of Nine, Midgard: verdedigingsgericht pantser dat behoorlijke boosts toevoegt aan alle andere statistieken en het Soulless Rebuke-voordeel toevoegt, dat blokkeert, pareert of schade oploopt om een matige gelukskans om een ​​schadelijke zielexplosie te veroorzaken die ook een deel van de afkoeltijd van je relikwie herstelt.

Nadat je de eindbazen hebt verslagen bij een bovenstaande grafsteen, zullen ze uiteenvallen in een mooie buit, inclusief de hierboven genoemde pantserstukken. Voltooi de andere zes Berserker-grafstenen en je bent klaar om het op te nemen tegen koning Hrolf bij de 10e grafsteen voor het gevest van Skofnung-relikwie, maar je kunt in de tussentijd elk ander reliek gebruiken met het Berserker-pantser.

Nu je het pantser hebt, moet je je concentreren op het upgraden ervan om de statistieken en het vermogensniveau te verbeteren, waardoor volgende baasgevechten gemakkelijker worden. Zoals gewoonlijk moet je de pantserstukken naar een winkel brengen en de juiste middelen leveren om het pantser niveau voor niveau te upgraden. Deze bronnen zijn:

  • Hacksilver je hebt veel nodig, maar je kunt het vrijwel overal verdienen.
  • Asgardian Ingots Gevonden in doodskisten en kisten tegen het einde van het spel.
  • Tempered Remnants – verdiend door Berserkers te verslaan.
  • Gezuiverd kristallijn – verdiend door kristallen te deponeren bij de bron in de Vanaheim-krater.
  • 2 Smoldering Embers nodig om het kuras te upgraden naar niveau 9 en kan worden verdiend door beproevingen te voltooien in de smeltkroes van Muspelheim
  • 10 sprankelende kristallen nodig om de heupbeschermer te upgraden naar niveau 9 en kunnen worden verdiend door kristallen te deponeren bij de bron in de Vanaheim-krater.

God of War Ragnarok Berserker Grafsteenlocaties

De eerste negen Berserker Gravestone-locaties staan ​​hieronder vermeld en gegroepeerd per Realm, en er is geen specifieke volgorde waarin je ze moet bevechten. Je zult sommige moeilijker vinden dan andere, dus wees niet bang om een ​​gevecht te staken en later een keer terug te komen je bent weer wat hoger gekomen. Zodra je de negen Berserker-grafstenen hebt voltooid en dus de 12 Berserker-zielen hebt verzameld voor de gunst, moet je koning Hrolf bevechten bij de 10e en laatste grafsteen, waarover we aan het einde van dit gedeelte meer informatie hebben gegeven:

Midgard Berserker-grafstenen

Lake of Nine Berserker Grafsteen

Je vindt Fraekni the Zealous in het noorden van Lake of Nine, direct voor de Helheim Realm Tower. Fraekni is een agressieve, melee-gerichte Berserker. Ze gebruiken hun grote bijl om zware vegende aanvallen en razendsnelle, niet te blokkeren lunges uit te voeren, dus wees klaar om de aanvallen te ontwijken of te onderbreken. Zodra Fraekni is afgehandeld, kun je de Berserker Waist Guard, twee Tempered Remnants, 25 Bonded Leather en 25 Shattered Runes verzamelen.

Svartalfheim Berserker-grafstenen

Nidavellir Beach Berserker-grafsteen

Ga naar de Nidavellir Beach Mystic Gateway en gebruik de Draupnir-speer om over een opening te slingeren om de mijnwagen te bereiken die je naar het Forge-gebied van Svartalfheim kan brengen. Hier vind je Hardrefill the Callous, die vecht met een groot zwaard en veel bewakers doorbreekt. Pas ook op voor zijn niet-blokkeerbare luchtdruppelaanval, die je moet ontwijken met een goed getimede ontwijking. Versla Hardrefill om twee Tempered Remnants, de Asgard’s Fortitude Amulet Enchantment, 25 Bonded Leather en 25 Shattered Runes te krijgen.

Alberich Island Berserker grafsteen

Vaar over de Bay of Bounty om het strand bij Alberich Island in het noorden van Svartalfheim te bereiken en activeer de Berserker Gravestone om Beigadr the Feared te verslaan. Hij is een absolute eenheid en gebruikt een combinatie van bliksemaanvallen op afstand, teleporteren en zijn vuisten om Kratos te immobiliseren en in elkaar te slaan. Leg Beigadr neer en verzamel twee Tempered Remnants, de Asgard’s Might Amulet Enchantment, 25 Bonded Leather en 25 Shattered Runes.

Jarnsmida Pitmines Berserker-grafsteen

Ga naar de Pitmines misschien moet je een van de God of War Ragnarok-mijnpuzzels voltooien om er weer doorheen te komen en bereik het open gebied aan de zuidkant dat naar de Applecore leidt. Hier vind je nog een Berserker-grafsteen die een dubbel baasgevecht begint tegen Bodvar the Fierce en Starolfr the Troublesome. Dit is een van de moeilijkere gevechten omdat beide Berserkers snelle, keiharde aanvallen hebben, maar ook weg teleporteren en de ander taggen om het over te nemen. Pas op voor Bodvars snelle stoten en verwoestende aanvallen op het gebied van effect, en houd altijd een oogje in het zeil voor Starolfr die in de lucht opstijgt om haar soul spike-aanval te gebruiken. Overwin het Berserker-duo en je wordt beloond met de Hind of the Nine Realms Spear Handle, één Gale Flame, vijf Tempered Remnants, 75 Shattered Runes en 80 Bonded Leather.

Alfheim Berserker-grafstenen

De Barrens Berserker-grafsteen

Ga naar de oostkant van de Barrens en bereik de open plek ten zuiden van het grote beestskelet om de Berserker Gravestone te vinden. Dit is een drievoudig baasgevecht tegen Svipdagr the Cold en de twee Sisters of Illska (Hromundr the Cruel en Vottr the Prideful), dus er is veel om tegelijk bij te houden. Svipdagr heeft een relatief grote health-pool, maar heeft ook een eenvoudige melee-gerichte moveset. De Sisters delen echter hun gezondheidsstaven (dus als je de ene beschadigt, beschadig je de andere) en gebruiken ze allebei veel ijs- en vuurprojectielaanvallen. Schakel dit Berserker-trio uit en je krijgt het Berserker-kuras, Asgard’s Security Amulet Enchantment, één Frozen Flame, vijf Tempered Remnants, 75 Shattered Runes en 180 Bonded Leather.

De Forbidden Sands Berserker-grafsteen

Ga naar de zuidelijke hoek van de Forbidden Sands-woestijn in Alfheim en je ziet de Berserker-grafsteen in de open lucht waar je tegen Hjalti the Stolid vecht. Ze gebruikt twee knotsen om krachtige melee-combo’s en snelle ground slam- en afstandsaanvallen uit te voeren. Wees voorbereid om haar te haasten zodra je ziet dat ze haar duizelingwekkende gebied-van-effect aanval opwindt om het te stoppen met een schildbeuk. Zodra je Hjalti hebt verslagen, krijg je de Grip of the Nine Realms Axe Handle, drie Tempered Remnants, 40 Bonded Leather en 40 Shattered Runes.

Vanaheim Berserker-grafstenen

Pilgrim’s Landing Berserker-grafsteen

Terwijl u in Vanaheim vaart, landt u uw boot bij Pilgrim’s Landing in het River Delta-gebied in het westen en ziet u een Berserker-grafsteen in het midden van de landing. Hier kun je vechten tegen Hvitserkr the Bold, die tal van op gif gebaseerde aanvallen gebruikt en ook Reavers en Nightmares kan oproepen om te vechten, waardoor dit een chaotische strijd wordt. Maak een einde aan Hvitserkr en je kunt de Pommels of the Nine Realms Blades Handles, three Tempered Remnants, 40 Shattered Runes en 25 Bonded Leather krijgen.

Terwijl je in het River Delta-gebied bent, moet je ervoor zorgen dat je ook de kapotte onderdelen voor de God of War Ragnarok Lunda-pantserset hebt verzameld.

Vanaheim Crater Berserker grafsteen

De grafsteen van de Sinkholes Berserker

Om deze Berserker-grafsteen te bereiken, moet je de Vanaheim-krater hebben overstroomd door de dam in het Jungle-gebied te openen. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je naar de Sinkholes en vaar je de stroom af totdat je het gebied bereikt met een eiland in het water en een nabijgelegen hemelaltaar. Leg je boot aan en begeef je naar het eiland om de grafsteen te bereiken en tegen Haklangr the Bearded te vechten. Hij gebruikt zijn enorme hamer om krachtige aanvallen uit te voeren en geeft zichzelf af en toe verbeterde gezondheidsbalken, dus zorg ervoor dat je het juiste wapen gebruikt. Versla Haklangr en je krijgt een Chaos Flame, vijf Tempered Remnants, 75 Shattered Runes en 60 Bonded Leather.

Niflheim Berserker-grafsteen

Mist Fields Berserker-grafsteen

God of War Ragnarok eindigt

Zorg ervoor dat je Niflheim wat meer verkent na het einde van God of War Ragnarok om meer te weten te komen over een personage of twee

Er is een eenzame Berserker-grafsteen in de Mist Fields of Niflheim, maar je kunt er alleen komen nadat je het hoofdverhaal hebt voltooid en de resterende Realm Seeds van Ratatoskr hebt opgehaald. Als je eenmaal in de Mist Fields bent, volg je het hoofdpad naar het westen en uiteindelijk kom je de Gravestone tegen om Skjothendi the Unerring te trotseren. Ze is een keiharde Berserker die brutale Bifrost-aanvallen met vuisten gebruikt om brokken uit de gezondheidsbalk van Kratos te scheuren – ze heeft ook die vervelende luchtdruppelaanval, dus wees klaar om de dood van bovenaf te ontwijken. Zet Skjothendi neer om drie Tempered Remnants, de Berserker Gauntlets, 40 Bonded Leather en 40 Shattered Runes te krijgen.

Laatste Berserker-grafsteen

God of War Ragnarok Koning Hrolf Berserker Grafsteen

Nu je de vorige negen Berserker-grafstenen hebt voltooid, de 12 Berserkers erin hebt verslagen en de volledige Berserker-pantserset hebt verzameld, is het tijd om de Fit for a King Favor te voltooien door koning Hrolf Kraki te verslaan bij de 10e en laatste Berserker-grafsteen. Door dit te doen, krijg je ook de extreem krachtige Hilt of Skofnung Relic, dus het is de moeite waard om King Hrolf op te zoeken. Ga terug naar King’s Grave in Midgard waar dit allemaal begon en steek de gebroken Skofnung in de laatste grafsteen om de Berserker King op te roepen.

Net als bij de Valkyries in het vorige God of War-spel, vertegenwoordigt King Hrolf een combinatie van bijna alle Berserkers waar je zojuist tegen hebt gevochten en gebruikt hij een mix van al hun aanvallen. Verwacht snelle, niet-blokkeerbare melee-aanvallen, lange combo’s die kunnen worden gepareerd, area-of-effect-aanvallen, afstandselementaanvallen van alle smaken, bijna elk statuseffect in het spel, van Bifrost-schade tot immobiliserende bliksemschokken, en verbeterde gezondheidsbalken die alleen kunnen worden vernietigd met het juiste wapen. Het is een meedogenloos gevecht waarbij je agressief en nauwkeurig moet zijn met je aanvallen, ontwijken en pareren.

Als je King Hrolf neerhaalt met een bevredigende verdovingsgreep, voltooi je de Fit for a King Favor en word je beloond met de Hilt of Skofnung Relic voor je inspanningen – een uiterst belachelijke relikwie die 12 spookzwaarden oproept die elke vijand doorsnijden die voor je durft te staan. Het heeft echter een extreem lange cooldown-tijd, maar met een solide cooldown-statistiek van de volledig geüpgradede Berserker-pantserset en de voordelen van zijn Soulless-voordelen, wordt deze cooldown vaak aanzienlijk verkort in hectische gevechten. Neem je Berserker Armor en Hilt of Skofnung mee naar de Crucible in Muspelheim om enkele van God of War Ragnaroks moeilijkste uitdagingen en de moeilijkste eindbaas in het spel aan te gaan.

Geef een antwoord