Gungrave GORE vergeet de basisarcadespelregels niet, een daarvan is: je moet een baasgevecht hebben! Indien mogelijk moet die vijand een schijnbaar onmogelijk monster zijn om te doden. Natuurlijk kan elke baas worden verslagen; de vraag is hoe het moet. Een van die klassieke bazen is Ligabu, een te grote hagedis met giftige en ijsaanvallen. Hier leest u hoe u Ligabu kunt verslaan in Gungrave GORE

Hoe de hagedisbaas te doden in Stage 3 in Gungrave GORE

Om de hagedisbaas in Stage 3 in Gungrave GORE te doden, moet je meer te weten komen over zijn krachten. Ligabu gebruikt een combinatie van speciale aanvallen met tong en effectgebied. Het zal je vaak proberen te vertragen met ijsaanvallen en dan op je afstormen. Vermijd dit door continu afstand te houden terwijl je in korte uitbarstingen aanvalt. Gebruik geen vaardigheden waarbij u stil moet staan, aangezien u een gemakkelijk doelwit kunt zijn.

Als je schild laag is, ren dan in cirkels rond de hagedis totdat hij weer vol is. Houd altijd afstand, want dat is de beste manier om gif- en ijsadem te vermijden. Ontwijk vaak en wees niet hebzuchtig met aanvallen. Rennen en schieten is de beste manier om hierheen te gaan. Met een beetje spoelen en herhalen, elimineer je Ligabu snel. Als je denkt dat deze hagedis moeilijk te doden is, wacht dan op andere bazen die op je wachten in de latere stadia van het spel.

Ga voor meer informatie over Gungrave naar Wat is de speelduur van Gungrave GORE op Volsiz.

Geef een antwoord