De Pokémon-serie bevat honderden Pokémon die je kunt tegenkomen, vangen en evolueren. In de loop der jaren heeft The Pokémon Company veel methoden toegevoegd om Pokémon te laten evolueren, maar een die al bestaat sinds Pokémon Red en Blue is de Moon Stone. Hierdoor vraag je je misschien af ​​waar je een Moon Stone kunt krijgen in Pokémon Scarlet en Violet.

Waar kun je maanstenen krijgen in Pokémon Scarlet & Violet

Maanstenen kunnen niet worden gekocht bij de Delibird Presents-winkels zoals de andere evolutionaire stenen. In plaats daarvan zul je ze in het wild in Paldea moeten vinden. Gelukkig is er een gemakkelijke, zij het wat tijdrovende, methode om Moon Stones te krijgen in Pokémon Scarlet en Violet.

Ga naar de Asado-woestijn en zoek naar de gouden glinsteringen. Dit zijn verschillende items die je kunt oppakken door er met A op te drukken. Je krijgt voornamelijk Soft Sands en andere items, maar je hebt wel een kans om Moon Stones te krijgen. Het kan even duren, maar dit is een makkelijke manier om een ​​Maansteen te krijgen.

Gelukkig heb je eigenlijk maar één Moon Stone nodig, want er is maar één Pokémon in Pokémon Scarlet en Violet die evolueert met een Moon Stone. Dit is de Jigglypuff van het type Fairy en Normal. Het gebruik van een Maansteen is de enige manier om Jigglypuff te laten evolueren naar Wigglytuff.

Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet & Violet naar Hoe je bladstenen kunt krijgen in Pokémon Scarlet & Violet en Waar je vuurstenen kunt krijgen in Pokémon Scarlet & Violet op Volsiz.

Geef een antwoord