Er zijn meer dan een paar Pokémon die speciale evolutievereisten hebben in Pokémon Scarlet & Violet. Sommige van deze evoluties zijn misschien goed bekend bij ervaren spelers. Als je echter nieuw bent in de serie, is het begrijpelijk waarom je in de war zou kunnen raken toen je Rockruff evolueerde naar Midnight Lycanroc, en hij ziet eruit als een donkere, grommende puinhoop. Hier leest u hoe u de andere vorm van Lycanroc, de middagvorm, kunt verkrijgen.

Hoe Lycanroc’s middagvorm te krijgen in Pokémon Scarlet & Violet

De vorm die Rockruff aanneemt wanneer hij evolueert, hangt af van het tijdstip van de dag. Als Rockruff ’s ochtends level 25 bereikt, evolueert hij naar Lycanroc’s Midday Form. Als het ’s nachts evolueert, zal jouw Lycanroc de Midnight Form aannemen. Dus, als je op zoek bent naar een bepaalde vorm, train dan een Rockruff tot ongeveer level 24 en wacht dan op het gewenste tijdstip voordat je hem naar het laatste level laat gaan. Er is een derde vorm van Lycanroc, genaamd Dusk Form, maar deze vorm vereist een speciaal soort Rockruff om gevonden te worden.

Hoe je de tijd kunt zien in Pokémon Scarlet & Violet

Je moet in Pokémon Scarlet & Violet weten hoe laat het is als je een bepaalde vorm van Lycanroc wilt krijgen. Om de tijd van de dag te zien, open je je kaart vanuit de bovenwereld door op Y te drukken. Er zal een cirkel in het midden van de bovenste witte balk zijn die je de tijd van de dag vertelt. Een blauwe cirkel met een gele zon geeft de ochtend aan, een perzikkleurige cirkel met een oranje zon geeft de avond aan en een paarse cirkel met een witte maan geeft de nacht aan.

De tijd in Pokémon Scarlet & Violet roteert tussen deze drie periodes volgens zijn eigen schema. tijd is niet gesynchroniseerd met je Nintendo Switch-systeem.

Op zoek naar hulp bij andere speciale evoluties in Pokemon Scarlet & Violet? Bekijk hier bij Volsiz hoe je Murkrow evolueert naar Honchkrow in Pokémon Scarlet & Violet of hoe je Bonsly evolueert naar Sudowoodo in Pokémon Scarlet & Violet.

Geef een antwoord