Evil West is het nieuwe actie-/avonturenspel van Flying Wild Hog en speelt zich af in de immer populaire rare western-setting. Spelers kunnen het opnemen tegen verschillende krachtige monsters met hun geweren, vuisten en unieke technologie. Nu deze game echter eindelijk in de schappen ligt, hebben sommige spelers opheldering nodig over wat voor soort game ze kunnen verwachten.

Evil West is een lineair third-person actiespel. Het is geen ervaring in een open wereld. Terwijl spelers worden aangemoedigd om naar geheimen te zoeken, zul je merken dat het kritieke pad solide en onveranderlijk is. Evil West doet denken aan eenvoudige lineaire games uit het PlayStation 3-tijdperk.

Je vindt tal van onzichtbare muren verspreid over het landschap van Evil West. Vooruitgang boeken is eenvoudig, zoek gewoon voortdurend naar de gebruikelijke markeringen en volg deze. Met gloeiende kettingen gemarkeerde palen geven altijd de juiste weg aan. Hangende lichamen en andere optionele doelen stellen je vaak ook in staat om verder te komen.

Evil West is geen open wereld maar een simpele lineaire actiegame met een unieke setting. Verwacht niet dat je je eigen avontuur kiest, maar verwacht onderweg plezier te hebben.

Ga voor meer informatie over Evil West naar Alle verzamelobjecten in The Raid in Evil West en Online coöp spelen met vrienden in Evil West op Volsiz.

Geef een antwoord