In Dark Pictures Anthology: The Devil in Me komen spelers verschillende personages tegen, en hun lot hangt af van de keuzes die je maakt. Deze personages zitten vast in het gemoderniseerde Murder Castle van Du’Met en je doel is om te ontsnappen. Connie de hond is een van de personages die je zult ontmoeten, en er is een scenario waarin je moet beslissen over het lot van het arme schepsel. Zo kun je Connie redden in The Devil in Me.

Hoe Connie te redden in The Devil in Me?

In het Homestead-hoofdstuk komen Jaime en Kate Connie de hond tegen. Kate hoort een jankend geluid in een houten hut en beide hoofdrolspelers gaan naar binnen om het te onderzoeken. Connie zit vast en dit is waar Jaime een beslissing moet nemen. Je kunt Kate om hulp vragen of haar vragen zich te verstoppen.

We raden aan om de optie verbergen te kiezen, omdat dit ervoor zorgt dat Kate zich in een andere kamer bevindt en dit later belangrijk wordt. Kort daarna staat Jaime voor een andere keuze, waarbij ze Connie kan vermoorden om te voorkomen dat ze blaft en Du’Met waarschuwt. Als alternatief kun je Connie’s leven sparen, in welk geval Du’Met met een bijl het huis binnenkomt. Hier is een overzicht van de scenario’s waarmee u in deze situatie te maken krijgt.

Als Kate en Jaime in dezelfde kamer zijn en je Connie spaart, komt Du’Met binnen en slaat Jaime’s schedel kapot met één zwaai van de bijl, maar Kate overleeft het. Evenzo, als Kate zich in een andere kamer verstopt en je Connie’s leven spaart, dan komt Du’Met de kamer binnen maar wordt van achteren aangevallen door Kate. Connie bijt Du’Met, waardoor alle drie de personages uit de klauwen van de dood kunnen ontsnappen.

Het verhaal komt alleen op dit punt neer als zowel Kate als Jaime in leven zijn, en we raden ten zeerste aan om ze veilig te houden. Connie vermoorden is helemaal geen goede optie, daarom moeten spelers de hond sparen. Als Connie nog leeft, keert ze terug in het laatste hoofdstuk (Lake), en je zult haar Du’Met zien bijten.

Vraag je je af of je een scenario in The Devil in Me kunt naspelen? Bekijk Kun je scènes en hoofdstukken in The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me opnieuw spelen? op Volsiz.

Geef een antwoord