Gungrave GORE is een snelle third-person shooter met weinig tijd om aan iets anders te denken dan vijanden neerschieten. Maar als het spel snel is, betekent dit dan automatisch dat het kort is? Er zijn verschillende factoren die de doorslag geven, zoals de grootte van de kaarten, het levelontwerp, het aantal vijanden en de moeilijkheidsgraad van het spel. Dus, wat is de speelduur van Gungrave GORE?

Wat is de lengte van Gungrave GORE?

Officieel is de lengte van Gungrave GORE 12 uur. Zoveel tijd heb je nodig om in de verhaalmodus te investeren in ideale omstandigheden. Maar dat betekent dat je een zeer bekwame Gungrave-fan bent die elke fase zonder problemen bij de eerste poging kan voltooien. Maar deze game is geen sinecure, want de antiheld Beyond The Grave zal op weg naar de eindbaas een zwerm vijanden tegenkomen.

Realistisch gezien kun je minstens 20 uur aan gameplay verwachten als je op de moeilijkheidsgraad Hard speelt en vooral als je geen Gungrave-veteraan bent. Hoewel er geen manier is om in het spel te verdwalen, aangezien het ontwerpen van niveaus eenvoudig is, moet je nog steeds alles in zicht doden om te openen en door te gaan naar het volgende gebied. Dat voorkomt speedrun-tactieken waarbij je confrontaties zou vermijden en alleen degenen zou doden die nodig zijn voor de ontwikkeling van het verhaal.

Zelfs als je goed bent voorbereid en alles volgens plan verloopt, zul je nog steeds veel tijd besteden aan het spelen van Gungrave GORE. Als je een fan bent, heb je dus genoeg tijd om te genieten van non-stop anime-actie. Het enige wat je hoeft te doen is je vingers gereed te houden om vijanden neer te schieten en Grave’s vaardigheden te verbeteren om Raven Clan-leden van de aardbodem uit te roeien.

Ga voor meer informatie over Gungrave naar Hoe ontsnap je aan de boormachine in Stage 3 in Gungrave GORE op Volsiz.

Geef een antwoord