Eevee is een van de meest populaire en iconische Pokémon en het schattige Normal-type keert terug in Pokémon Scarlet en Violet. Wanneer je Eevee evolueert, heb je verschillende keuzes, waaronder de Psychic-type Espeon. Hierdoor vraag je je misschien af ​​hoe je Eevee kunt evolueren naar Espeon in Pokémon Scarlet en Violet.

Hoe Espeon te krijgen in Pokémon Scarlet & Violet

Om Eevee te laten evolueren naar Espeon in Pokémon Scarlet en Violet, moet je Eevee’s vriendschap verhogen en het niveau overdag verhogen. Eevee evolueert alleen overdag naar Espeon en ’s nachts naar Umbreon. Zorg er dus voor dat je Eevee’s evolutie overdag activeert als je de Psychic-type Espeon wilt.

Als alternatief kunt u Espeon in het wild vinden. Hoewel hij op verschillende plaatsen kan spawnen, is er een wilde Tera Espeon op de hieronder gemarkeerde locatie. We vonden Espeon in de bergen tussen Tagtree Struikgewas en North Province Area Two. Wees voorbereid op een gevecht, want deze Espeon zal zijn Tera-type activeren bij het begin van het gevecht.

Hoe je snel vriendschap kunt sluiten in Pokémon Scarlet & Violet

Er zijn een aantal manieren om de vriendschap van Eevee te vergroten en deze snel te laten evolueren naar Espeon. De beste manier zou zijn om ermee te picknicken, waar je hem boterhammen kunt voeren, ermee kunt spelen of hem in bad kunt doen. Herhaal dit en het zal Eevee’s vriendschap snel vergroten. Je kunt hem ook bessen voeren die zijn vriendschap vergroten, maar deze verlagen ook de statistieken, dus misschien wil je deze route niet volgen.

Ten slotte kun je Eevee de Soothe Bell geven om vast te houden, omdat dit vastgehouden item Eevee’s vriendschap zal vergroten. Als je je afvraagt ​​of Eevee’s vriendschap hoog genoeg is, ga dan naar Cascarrafa en vind de Friendship Checker. Je vindt deze NPC naast een Marill op het hoofdplein van Cascarrafa.

Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet & Violet naar Eevee evolueren naar Flareon in Pokémon Scarlet & Violet en Eevee evolueren naar Leafeon in Pokémon Scarlet & Violet op Volsiz.

Geef een antwoord