Terwijl je door het tropische landschap van Paldea speelt in de nieuwste Pokémon-game, realiseer je je misschien dat Pokémon van het ijstype niet noodzakelijkerwijs in overvloed zijn. Dat maakt ze niet onmogelijk om te vinden, alleen een beetje lastig als je niet weet waar je er een kunt krijgen. Een van de meest geliefde Pokémon van het ijstype is de beroemde Eeveelution, Glaceon. Helaas is dit geen Pokémon die je eenvoudig kunt krijgen door hem te vangen of door Eevee tot een bepaald punt te levelen. Dit roept misschien de vraag op: hoe voeg je precies een Glaceon toe aan je feest?

Hoe krijg je glaceon in pokémon scarlet & violet

Glaceon evolueert van Eevee nadat hij er een heeft geïntroduceerd in een ijssteen. Een Ice Stone is een evolutionaire steen die Pokémon van het ijstype kan helpen evolueren zonder dat ze een level omhoog hoeven te gaan of een bepaalde beweging hoeven te leren. Helaas zijn Ice Stones niet zo makkelijk te verkrijgen als Leaf Stones of Dawn Stones. Voor deze specifieke stenen moet je in het Glaseado-gebergte zoeken naar glanzende voorwerpen op de grond. De locaties zijn altijd willekeurig, maar je hebt meerdere kansen om er zelf een te vinden.

Zodra je een Ice Stone hebt verkregen, ga je gewoon naar je Bag, selecteer je de Other Items – zak en plaats je de steen op je Eevee. Vervolgens ontvouwt zich een evolutionair filmpje en wordt Glaceon toegevoegd aan zowel je party als je Pokédex.

Bekijk voor meer Pokémon Scarlet & Violet hoe je Fighting Team Star Eri verslaat in Pokémon Scarlet & Violet en hoe je King’s Rock krijgt in Pokémon Scarlet & Violet, alleen op Volsiz!

Geef een antwoord