De evoluties van Azurill, Marill en Azumarill, zijn de enige Pokémon met de combinatie Water en Fairy in Pokémon Scarlet en Violet. Azurill kun je vrij vroeg tegenkomen als je je reis in Paldea begint, maar het heeft een unieke evolutiemethode. Hierdoor vraag je je misschien af ​​hoe je Azurill kunt evolueren naar Marill in Pokémon Scarlet en Violet.

Hoe krijg je Marill in Pokémon Scarlet & Violet

Om Azurill in Marill te laten evolueren, moet je de vriendschap van Azurill vergroten. Zodra je de vriendschap van Azurill hoog genoeg hebt verhoogd, kun je evolueren. Verhoog het niveau en het zal evolueren naar Marill. Als je geen vriendschap hebt die hoog genoeg is met Azurill, zal deze niet evolueren.

Hoe je snel vriendschap kunt sluiten in Pokémon Scarlet & Violet

De vriendschap van je Azurill zal in de loop van de tijd op natuurlijke wijze toenemen, maar je kunt deze verder vergroten om hem sneller te laten evolueren. De beste manier om vriendschap snel te vergroten, is door picknicks te organiseren. Terwijl je dit doet, kun je Azurill-sandwiches voeren, ermee spelen en in bad doen. Je kunt ook zijn vriendschap verhogen met bepaalde bessen, maar deze zullen ook zijn statistieken verlagen, waardoor picknicken de betere optie wordt.

Een andere manier om je vriendschap met Azurill te vergroten, is door hem de Soothe Bell te geven. Dit vastgehouden item verhoogt de snelheid waarmee vriendschap groeit. Als je wilt weten wat je vriendschap is, ga dan naar Cascarrafa en controleer het vriendschapsniveau. Deze NPC bevindt zich op het hoofdplein naast een Marill.

Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet & Violet naar Hoe Igglybuff evolueren naar Jigglypuff in Pokémon Scarlet & Violet en Hoe je Pichu evolueert naar Pikachu in Pokémon Scarlet & Violet op Volsiz.

Geef een antwoord