Het Corruption-systeem is een van de vele in Warhammer 40k Darktide, maar de meeste spelers weten waarschijnlijk niet eens dat het iets is. Ze zullen in plaats daarvan waarschijnlijk een vreemde paarse balk opmerken en zich afvragen waarom hun gezondheid iets lager is nadat ze een boek hebben opgepakt. Gelukkig is onze gids er om gebruikers te helpen begrijpen wat corruptie is en hoe ze kunnen worden verwijderd.

Darktide-corruptiesysteem, uitgelegd – Warhammer 40k

Het corruptiesysteem is een systeem om slim spelen en samenwerken met teamgenoten te stimuleren om te voorkomen dat je door vijanden wordt neergehaald. Kortom, elke keer dat je wordt neergeslagen, begint een paarse Corruption-balk vol te raken, waardoor je personage niet volledig kan worden genezen. Je kunt ook Corruptie krijgen door Grimoires op te pakken die een kleine hoeveelheid Corruptie toevoegen. De corruptie van Grimoires verspreidt zich ook over je hele feest, waardoor communicatie belangrijk wordt. We raden aan teamgenoten te laten weten wanneer je er een wilt ophalen, zodat je samen kunt werken om een ​​gezondheidsvermindering van 25 procent te overwinnenvan het ophalen van de Grimoire. Verschillende vijanden zorgen er ook voor dat personages corruptie krijgen, dus we raden ook aan om met teamgenoten samen te werken om deze vijanden snel uit te schakelen.

Corruptie vermijden en verwijderen in Darktide – Warhammer 40k

Om corruptie te verwijderen, moet je Med-stations op alle kaarten zoeken. Je kunt deze Med-stations meestal vinden rond de begin-, midden- en late delen van wedstrijden. Je kunt corruptie ook niet genezen of verwijderen met andere genezingsopties in Warhammer 40k Darktide. Een ander ding is dat je geen Med-stations kunt gebruiken om corruptie te verwijderen die je hebt verkregen door een Grimoire in Darktide op te pakken. Daarom is het een goed idee om ervoor te zorgen dat je weet waar je aan begint voordat je een Grimoire oppakt.

Voor meer informatie over Warhammer 40k Darktide, hebben we bij Volsiz je gedekt met gidsen zoals Darktide Something in Your Eye Penance Guide – Warhammer 40k en Hoe Ogryn Skullbreaker Cosmetics te krijgen in Darktide – Warhammer 40k.

Geef een antwoord