Crabrawler is een van de Pokemon die weer is toegevoegd aan Pokemon Scarlet en Violet. Ze zijn een zeer sterk vechtende Pokemon afkomstig van Pokemon Sun en Moon. Deze gids legt uit hoe Crabrawler evolueert in Pokemon Scarlet en Violet.

Na een generatiepauze in Pokemon Sword and Shield te hebben genomen en om voor de hand liggende redenen evenmin te zijn verschenen in Pokemon Legends: Arceus, zijn ze terug in generatie negen.

In tegenstelling tot sommige andere Pokemon, heeft Crabrawler een beetje een ongebruikelijke methode voor evolutie en vereist dat een bepaald item wordt geëvolueerd.

Voor deze gids leggen we uit hoe je Crabrawler kunt evolueren.

Welcome to the Paldea region! | Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Hoe Crabrawler te evolueren

Crabrawler is een Pokemon van het krabbestrijdende type, die met de juiste bewegingen erg krachtig kan zijn. Pokemon Scarlet en Violet hebben veel nieuwe evolutiemethoden toegevoegd. Deze is echter al vele generaties lang een beproefde favoriet.

Om Crabrawler te laten evolueren, heb je één item en slechts één item nodig: de legendarische ijssteen . De Ice Stone is nodig voor twee andere Pokemon. Dit betekent dat je er een paar kunt vinden in de bovenwereld. Het beste wat je kunt doen, is de gloeiende Pokeballs overal in de wereld vinden. Je wilt vooral in het Glaseado-gebergte kijken, omdat ze de mogelijkheid hebben om een ​​ijssteen in zich te hebben.

Voor een definitieve locatie met een ijssteen kun je er een vinden in de grotten ten noorden van het Dalizapa Passage Pokemon Center. Om de ijssteen te bereiken, moet je er met je rijdier naar toe springen.

Zodra je de Ice Stone hebt verkregen, gebruik je deze op Crabrawler. Dit zal Crabrawler dan evolueren naar Crabominable, de vechtende ijs-Pokemon.

Daar heb je het. Zo ontwikkel je Crabrawler. Veel succes met het vinden van de Ice Stone en een goede Pokemon-jacht.

 

Geef een antwoord