Gible, Gabite en Garchomp verschenen voor het eerst in Pokemon Diamond, Pearl en Platinum. Ze zijn sindsdien in elk spel verschenen sinds hun release, en zijn nu in Pokemon Scarlet en Violet. Deze gids legt uit hoe je Gible en Gabite kunt ontwikkelen.

Dit specifieke trio van Pokemon zijn zeer sterke Dragon Ground dual-types. Ze hebben krachtige aanvallen, met hoge HP.

Het is heel gemakkelijk om Gible en Gabite te laten evolueren naar de legendarische Garchomp.

Laten we naar de gids gaan over hoe Gible en Gabite in Pokemon Scarlet en Violet kunnen evolueren.

Seek Your Treasure! | Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Hoe Gible te evolueren

Om de schattige landhaai Pokemon Gible te laten evolueren, hoef je alleen maar level Gible tot level 24 te doen. Je kunt dit op een aantal manieren doen, afhankelijk van je voorkeur. Je kunt bijvoorbeeld zeldzame snoepjes en XP-snoepjes gebruiken die je hebt geplunderd in de Overworld of verdiend in Tera Raids, als je ze bij de hand hebt.

Als je liever vecht, kun je de traditionele Pokemon-gevechten doen en op die manier brokken XP krijgen. Je kunt ook de nieuwste methode gebruiken waarbij je Gible naar auto-battle stuurt. Zorg ervoor dat je hun gezondheid in de gaten houdt en niet te ver van je Pokemon afdwaalt! Dit geeft niet zoveel XP als traditionele gevechten, maar het is nog steeds een haalbare methode.

Zodra Gible level 24 is, evolueren ze naar Gabite.

Hoe gabite te evolueren

Evenzo is het ontwikkelen van Gabite supereenvoudig. Je moet ze naar level 48 krijgen om ze te laten evolueren naar Garchomp. Zoals hierboven vermeld, kunt u dit op drie manieren doen. Snoepjes, of twee van de vechtvormen gebruiken, afhankelijk van wat je wilt.

Zodra je Gabite naar level 48 hebt gebracht, zullen ze evolueren naar hun laatste evolutie, Garchomp.

Daar heb je het. Zo ontwikkel je Gible en Gabite, en nu heb je een zeer krachtige Dragon Ground-type Pokemon. Veel plezier met Pokemon-jacht!

 

Geef een antwoord