Gimmighoul is een leuke nieuwe ghost Pokemon die is toegevoegd aan Pokemon Scarlet en Violet. Ze zijn een kleine muntkist die op zeer fascinerende manieren kan evolueren.

Deze gids leert je hoe je Gimmighoul kunt ontwikkelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het niet voltooien van je Pokedex en je kunt concentreren op hoe je een krachtige trainer kunt worden.

Gimmighoul is een beetje een gecompliceerde en eigenaardige Pokemon, niet alleen omdat ze een kleine muntkist zijn, maar ook omdat ze bepaalde vangstvoorwaarden hebben.

Dit wordt allemaal uitgelegd, samen met hoe Gimmighoul evolueert naar Gholdengo.

[UK] - Competitive Play Trailer | Pokémon Scarlet and Pokémon Violet

Hoe Gimmighoul te vangen

Gimmighoul heeft twee vormen: Borstvorm en Roaming-vorm. Als je Gimmighoul in Roaming-vorm in de bovenwereld ziet, betekent dit dat je hem niet kunt vangen. Gimmighoul kan alleen in borstvorm worden gevangen. Het heeft ook een lagere vangstsnelheid dan de meeste Pokemon, dus je zult waarschijnlijk een Pokeball van hoge kwaliteit willen gebruiken om ervoor te zorgen dat je hem vangt!

Het is belangrijk om te onthouden dat Gimmighoul niet kan fokken, dus dit is je enige kans om een ​​shiny te krijgen als je er een wilt. Soort brutaal…

Gimmighoul is te vinden op de top van de torens die te zien zijn in de regio Paldea.

Hoe Gimmighoul te evolueren

De evolutiestijl van Gimmighoul is zeer ongebruikelijk en niet zoals de typische vorm van het gebruik van een vuur- of dondersteen om het te laten evolueren. In plaats daarvan moet je het 999 Gimmighoul-munten geven. Ja, dat heb je goed gehoord. Om deze munten te krijgen, moet je verschillende Gimmighouls verslaan die je in de bovenwereld tegenkomt. De meeste van hen zullen tot 60 munten per keer opleveren, dus dit kan een beetje lastig zijn. Als je dit eenmaal hebt gedaan, kun je de munten aan je Gimmighoul geven en deze laten evolueren naar je Gholdengo!

De moeite waard, toch? Het wordt in ieder geval van je lijst voor de Pokedex geschrapt en je bent een stap dichter bij voltooiing.

 

Geef een antwoord