Impidimp en Morgrem zijn twee zeer interessante Pokemon, die voor het eerst verschijnen in Pokemon Sword and Shield. Het zijn vanaf het begin dual-type Pokemon, waarbij het duistere feeën zijn. Het zijn zeer krachtige Pokemon, die het waard zijn om te evolueren. Deze gids legt uit hoe je Impidimp en Morgrem kunt ontwikkelen in Pokemon Scarlet en Violet.

Tegen het einde van de derde evolutie evolueren ze naar een zeer krachtige Pokemon genaamd Grimmsnarl. Deze Pokemon heeft geweldige statistieken en kan erg handig zijn in gevechten.

Als je alleen je Pokedex wilt voltooien, zal deze gids je ook helpen.

Zonder verder oponthoud, hier is een gids over het evolueren van Impidimp en Morgrem in Pokemon Scarlet en Violet.

Hoe Impidimp te evolueren

Evoluerende Impidimp, de sluwe Pokemon, is heel eenvoudig. Om Impidimp te laten evolueren, moeten ze naar niveau 32 gaan. Er zijn geen speciale items vereist, alleen niveaus. Om ze naar een hoger niveau te tillen, kun je dit op een aantal manieren doen, afhankelijk van wat je leuker vindt of wat comfortabeler voor je is. De meest voor de hand liggende is vechten. Dit kan worden gedaan door automatisch te vechten, waarbij je ze eropuit stuurt om gevechten met de Pokemon in de Overworld te vinden. Dit geeft wel XP, maar niet zoveel als de standaard Poke-gevechten waarbij je de zetten ervoor kiest. Of je kunt zeldzame snoepjes en XP-snoepjes gebruiken om ze een hoger niveau te geven. Deze snoepjes zijn te vinden in Pokeballs in de Overworld, of als beloning voor het voltooien van Tera Raids.

Zodra je je Impidimp op level 32 hebt gekregen, evolueren ze naar Morgrem.

Seek Your Treasure! | Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Hoe Morgrem te evolueren

Om Morgrem te laten evolueren, moet je het naar niveau 42 brengen. Zoals hierboven vermeld, heb je drie manieren waarop je dit kunt doen. De twee soorten gevechten zijn afhankelijk van welke XP-boerderij je verkiest, of de snoepjes als je die bij de hand hebt. Zodra je je Morgrem naar level 42 hebt gebracht, zullen ze evolueren naar hun laatste evolutie, Grimmsnarl.

Dat is alles wat je moet weten over het evolueren van Impidimp en Morgrem. Veel plezier met Poke-training!

 

Geef een antwoord