In Pokémon Scarlet & Violet is er een schat aan items die je kunnen helpen de overhand te krijgen in gevechten. Deze items kunnen de statistieken van je Pokémon verbeteren, hun efficiëntie in gevechten verhogen en je Pokémon sterker maken dan ooit tevoren. Een van deze items is de Punching Glove, die een flinke prijs kost in een winkel, maar halverwege de game gratis kan worden verkregen. Zo krijg je de Punching Glove in Pokémon Scarlet & Violet.

Hoe krijg je de Punching Glove in Pokémon Scarlet & Violet?

Er zijn twee manieren om de Punching Glove te verkrijgen. Je kunt het kopen van de Mesagoza Delibird Presents voor ₽ 15.000 of het gratis ontvangen door een uitdaging in Zapapico te voltooien. De Punching Glove verschijnt echter pas in de winkel nadat je vier Gym Badges hebt verzameld.

Om de Punching Glove gratis te krijgen, reis je naar het Zapapico zuidelijke Pokémon Center en praat je met de Pokémon Rep die ervoor staat. Hij biedt een uitdaging aan en stelt dat als je zeven Trainers verslaat in East Province (Gebied 3), hij je een prijs zal toekennen. Zodra je de uitdaging hebt voltooid, kun je terugkeren naar de Pokémon Rep en je beloning claimen, waarbij je de Punching Glove gratis ontvangt.

De Punching Glove versterkt alle bewegingen die afhankelijk zijn van stoten, waardoor het een uitstekend item is voor Pokémon van het type Fighting. Het voorkomt ook direct contact met tegenstanders, waardoor het verdedigingspotentieel van je Pokémon wordt vergroot. Met dit waardevolle item kan je Fighting-type Pokémon een natuurkracht worden.

Voor meer Pokémon Scarlet & Violet-gidsen, ga je naar How to get Leaf Stones in Pokémon Scarlet & Violet hier op Volsiz.

Geef een antwoord