Pokémon Scarlet en Violet zijn een spannend avontuur door de regio Paldea. Het zit vol met spannende Pokémon om te ontmoeten en te vangen, maar er zijn nog andere taken die je kunt voltooien. Dit omvat het verzamelen van items of het voltooien van de Pokédex. Deze komen in de hand, omdat je de King’s Rock nodig hebt om bepaalde Pokémon te krijgen. Hierdoor vraag je je misschien af ​​waar je de King’s Rock kunt vinden in Pokémon Scarlet en Violet.

Waar vind je King’s Rock in Pokémon Scarlet & Violet

Om de King’s Rock in Pokémon Scarlet en Violet te krijgen, moet je eerst vier gymleiders verslaan. Hierdoor zal de Delibird Presents -winkel in Mesagoza dit item gaan verkopen. Totdat je de vereiste vier gyms hebt verslagen, kun je geen King’s Rock kopen.

De King’s Rock is een vastgehouden item dat de bewegingen van de Pokémon zal geven, waardoor het een kans van 10 procent heeft om de Pokémon van de tegenstander te laten terugdeinzen. Dit wordt niet gestapeld met bewegingen die al een kans hebben om terugdeinzen te veroorzaken, maar wordt wel 20 procent als de Pokémon die het vasthoudt de Serene Grace-vaardigheid heeft, zoals Dunsparce.

Maar het primaire doel van de King’s Rock is ervoor te zorgen dat bepaalde Pokémon evolueren wanneer ze worden verhandeld. In Pokémon Scarlet en Violet is dit alleen Slowpoke, die zal evolueren naar Slowking wanneer hij wordt geruild terwijl hij de King’s Rock vasthoudt. Je hebt dit item nodig om de Pokédex te voltooien, dus versla die sportschoolleiders en koop een King’s Rock.

Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet & Violet naar Alle handelsevoluties in Pokémon Scarlet & Violet en Waar vind je Metal Coat in Pokémon Scarlet & Violet op Volsiz.

Geef een antwoord