Eerst was er NFL Shop, daarna was er NFL Tycoon; nu hebben we de derde inzending in de serie, NFL Quarterback Simulator ! Bij het debuut van deze simulatorervaring komen twee gratis UGC-items, de Rubber Ducky Aura en UFO Abduction Companion. Lees hieronder verder voor een korte handleiding over het verkrijgen van deze twee avataraccessoires.

Hoe alle gratis items in NFL Quarterback Simulator te ontgrendelen

Rubber Ducky-aura

De Rubber Ducky Aura wordt automatisch ontgrendeld zodra je het boerderijniveau van de ervaring betreedt. Om dit level te ontgrendelen, moet je minimaal 2.000 edelstenen verdienen door deel te nemen aan de voetbalwerp-minigame. Om deze minigame te spelen, loop je gewoon naar een trainingsdummy op het veld en klik je erop. Als je dit doet, begint de minigame. Om het spel met succes te spelen, timet u uw klik zodat de pijl onderaan uw scherm in het gele gedeelte terechtkomt.

Zodra je minstens 2.000 edelstenen hebt verzameld, loop je vooruit naar het gesloten hek voor je en klik je erop om het te openen. Hierdoor kun je het Londense level betreden. Loop vanaf hier gewoon vooruit naar de volgende poort met het label Free en klik erop om deze te openen.

Achter deze poort bevindt zich het boerderijniveau! Zodra je dit gebied ontgrendelt, zou je automatisch de Rubber Ducky Aura moeten ontvangen.

Metgezel van UFO-ontvoering

Om de UFO Abduction Companion te ontgrendelen, moeten we de grote pizza in dit gebied vinden en naderen en zoeken naar de kleine kist die eronder verborgen is. Bij het openen van deze kist ontvang je de UFO Abduction Companion. Dat is alles wat er is!

Op zoek naar meer Roblox-inhoud, inclusief gratis items? Bekijk onze recente handleidingen over Hoe u alle gratis items kunt krijgen in Givenchy Beauty House – Roblox of Hoe u de gratis Ja Morant-avataritems kunt krijgen in Dunking Simulator – Roblox hier op Volsiz!

Geef een antwoord